Închide meniul

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2024, 12:01

Reclamă
„Aşa era şi când antrenam eu acolo! Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Nicolae Dică a oferit un verdict, după ce FCSB a debutat perfect în Europa League. Antrenorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa roş-albaştrilor şi a subliniat că echipa întotdeauna a arătat diferit în competiţiile europene, amintind şi de perioada în care el i-a pregătit pe campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a dat recital cu RFS şi s-a impus cu un categoric 4-1. Campioana României ocupă locul secund în grupa de Europa League, după prima etapă, doar Ajax având un golaveraj mai bun.

Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

Nicolae Dică a declarat că jucătorii sunt mult mai concentraţi la meciurile din Europa, fapt care s-a putut observa şi în meciul cu RFS. „Nick” a transmis că roş-albaştrii au prestat un joc solid şi nu le-au dat letonilor nicio şansă.

Dică a amintit şi de momentul în care RFS a reuşit să egaleze, menţionând faptul că FCSB a reuşit să revină imediat, fără să-şi piardă concentrarea.

„Este clar că echipa în Europa arată altfel. Aşa a fost întotdeauna. Aşa era şi pe vremea când jucam şi când antrenam acolo. Atmosfera pe care o creează suporterii ajută. Jucătorii sunt mult mai concentraţi. Dorinţa este mult mai mare. Este, până la urmă, o motivaţie în plus.

Reclamă
Reclamă

Aseară au arătat foarte bine. S-a văzut că FCSB este o echipă bună, peste RFS. FCSB a început foarte bine. Bîrligea a reuşit să înscrie acel gol, apoi au avut o ocazie foarte mare. Cei de la Riga au avut o izbucnire în care au avut două ocazii şi au reuşit să egaleze, dar prea puţin pentru o echipă de Europa League.

FCSB a jucat foarte bine. Chiar dacă au fost egalaţi, jucătorii au continuat să pună presiune pe adversar şi au marcat. Au făcut o repriză a doua foarte bună. Nu au dat nicio şansă adversarului. Au reuşit să marcheze şi cele două goluri„, a declarat Nicolae Dică, conform fanatik.ro.

În meciul cu RFS, Daniel Bîrligea a deschis scorul pentru FCSB. Ulterior, Marius Ştefănescu a marcat din pasa lui Vlad Chiricheş. În repriza secundă, Darius Olaru a reuşit o „dublă” de senzaţie.

Reclamă

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

Specialiştii au estimat ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria cu 4-1, cu RFS, din grupa principală.

FCSB ocupă locul 2 în grupa principală din UEFA Europa League, după victoria de la debut. În acest moment, specialiştii o creditează pe campioana României cu 48% şanse de calificare în optimi.

Pentru campioana României urmează în Europa duelul cu campioana Greciei, PAOK. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu e şi ea în formă, fiind lider în Superliga Greciei, competiţie transmisă în AntenaPLAY. PAOK a început cu stângul însă grupa principală din Europa League. Echipa lui Răzvan Lucescu a fost învinsă cu 3-1, în deplasare, de Galatasaray.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și