Închide meniul

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2024, 19:29

Reclamă
Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

Dinamo - Botoşani, LIVE TEXT

Dennis Politic şi Cătălin Cîrjan/ Profimedia

Dinamo – Botoşani, duelul din etapa a 11-a din Liga 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:00. „Câinii” ţintesc a cinea victorie consecutivă pe teren propriu, din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o formă excelentă, fiind pe locul al treilea din Liga 1, după zece etape disputate. „Câinii” pot urca provizoriu pe locul secund, în cazul unui succes cu Botoşani.

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00

Echipele de start:

Dinamo (4-3-3): Golubovic – Sivis, Patriche (cpt.), Licsandru, Opruț – Olsen, Gnahore, Cîrjan – Soro, Selmani, Milanov
Rezerve: Al. Roșca, Al. Stoian – Pașcalău, Politic, P. Neagu, Bani, Caragea, Rotund, Amzăr, Mărginean, Cr. Costin
Antrenor: Zeljko Kopic
Absenți: Abdallah, Homawoo, Bordușanu, Florescu (accidentați)

FC Botoșani (3-5-2): Pap – Sadiku, Miron (cpt.), Țigănașu – Adams, A. Ferreira, Francisco Junior, Mouaddib, Pănoiu – E. Lopez, Ongenda
Rezerve: Alin Ciobanu – Diez Salomon, Matricardi, Șeroni, Petro, Pavlovic, E. David, Ed. Forescu, Kaprof, Mitrov, Bodișteanu, L. Fulop
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă
Reclamă

Arbitru: Sorin Vădana (Cluj-Napoca) / A1: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) / A2: Cosmin Bojan (Târgu Mureș) / Arbitru VAR: George Rareș Vidican (Satu Mare) / Arbitru AVAR: Laszlo-Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe) / R1: Claudiu Gaitin (Timișoara) / Observator arbitri: Corneliu Fecioru (București)
Stadion: „Arcul de Triumf”, București

În etapa precedentă, Dinamo a remizat pe terenul celor de la Oţelul, scor 1-1. Trupa lui Zeljko Kopic a avut o şansă uriaşă să câştige partida, după ce a ratat o ocazie imensă pe final.

Duelul de pe arena Arcul de Triumf se va disputa cu „casa închisă”. În dimineaţa partidei cu Botoşani, membrii Peluzei Cătălin Hîldan au anunţat că toate biletele au fost vândute deja. Stadionul va fi astfel umplut până la refuz, la ora meciului.

Reclamă

Botoşani este penultima clasată din Liga 1, având şapte puncte, la egalitate cu Gloria Buzău. Moldovenii nu au mai câştigat de patru runde, ultima victorie fiind înregistrată pe 17 august, în meciul cu UTA. În ultima rundă, trupa lui Liviu Ciobotariu a remizat cu Gloria Buzău, scor 1-1.

În sezonul precedent, cele două echipe s-au duelat de trei ori. În sezonul regulat, Dinamo a câştigat ambele partide, 2-0 în meciul tur, şi 2-1 în retur. În play-off, Botoşani s-a impus cu 2-1, după ce Sebastian Mailat a dat lovitura în minutul 90+1.

Dennis Politic este aşteptat să revină în echipa de start a lui Dinamo. Căpitanul echipei lui Zeljko Kopic s-a refăcut după accidentare, şi a fost trimis în teren şi pe finalul duelului cu Oţelul, din etapa precedentă. De asemenea, şi Eddy Gnahore va reveni în primul 11 al „câinilor”, după ce a lipsit din meciul de la Galaţi.

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo, înaintea meciului cu Botoşani

Zeljko Kopic a oferit ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Tehnicianul „câinilor” nu s-a ascuns, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

Înainte de meci, Zeljko Kopic a transmis faptul că 4 jucători nu sunt apți pentru duel. Este vorba despre Homawoo, Bordușanu, Abdallah și Florescu.

Homawoo nu e gata, Bordușanu nu e gata, Hakim (n.r. – Abdallah) nu e gata, Florescu nu e gata, de restul vom vedea mâine.

Întâlnim o echipă cu calitate, domnul Ciobotariu lucrează foarte bine acolo, este un antrenor cu multă experienţă în campionatul românesc şi are jucători de calitate. Am văzut că etapa trecută a făcut un meci foarte interesant, 3-3, acasă (n.r. cu Gloria Buzău)”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și