Închide meniul

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2024, 16:35

Reclamă
Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău

Alexandru Cicâldău, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Hepta

Costel Gâlcă a făcut un anunţ despre Alexandru Cicâldău. Antrenorul de la Universitatea Craiova a oferit declaraţii despre mijlocaşul transferat de Mihai Rotaru în vară, mărturisind că s-ar putea baza pe serviciile sale, la următorul meci de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova ocupă locul patru, cu 16 puncte, la egalitate cu rivala Dinamo. Oltenii se vor duela cu Unirea Slobozia, luni, de la ora 21:00, iar meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău

Costel Gâlcă a transmis că Alexandru Cicâldău are şanse să prindă câteva minute pe teren în duelul cu Unirea Slobozia. Antrenorul Universităţii Craiova a transmis că internaţionalul român nu este pus încă la punct cu pregătirea fizică.

De asemenea, Gâlcă a dezvăluit că nici Vladimir Screciu nu este refăcut complet după accidentarea suferită, deşi a evoluat în duelul cu U Cluj.

„O să intre puțin săptămâna aceasta, o să mă uit la Cicâldău. Să vedem cum este, dacă poate să intre în lot. Echipa nu este la același nivel fizic, o să mai avem de așteptat cu unii. Screciu a intrat la Cluj, dar știm că nu este încă la 100%”, a declarat Costel Gâlcă, la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă

Totodată, Costel Gâlcă a prefaţat confruntarea cu Unirea Slobozia. Antrenorul oltenilor se aşteaptă ca duelul să fie unul extrem de dificil.

„Va fi un meci destul de dificil, Slobozia este o echipă agresivă, care caută spațiile în spatele liniei adverse și ajunge destul de repede la finalizare. Important pentru noi este să stăm compacți, să avem o poziționare bună pe construcție și să putem găsi spații.

Și eu avem multe așteptări de la ultimele meciuri, mi-aș fi dorit să scoatem mai multe puncte. Am avut fluctuații în joc, în ultimul meci de la Cluj m-am așteptat ca echipa să arate altfel. Să aibă mai multă atitudine în prima repriză, dar am fost o echipă destul de largă”, a mai spus Costel Gâlcă.

Reclamă

Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Proaspătul jucător al Universităţii Craiova l-a devansat pe colegul său de echipă, Alex Mitriţă.

Cicâldău va câştiga 75.000 de euro pe lună la Universitatea Craiova, sumă care e plătită atât de echipa lui Rotaru, cât şi de Galatasaray în acest sezon. Mitriţă are un salariu de aproape 60.000 de euro.

”Cicâldău e cel mai bine plătit jucător din România. În momentul ăsta, Craiova are primii trei jucători cel mai bine plătiți din România, cu mult peste ceilalți. Sunt Cicâldău, Mitriță și Ivan, peste jumătate de milion fiecare”, a declarat Daniel Stanciu pentru digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:25

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY. Echipele de start

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagine de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și