Închide meniul

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

Alex Ioniță Publicat: 27 septembrie 2024, 18:16

Reclamă
Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 din Tottenham - Qarabag 3-0

Profimedia

Iată câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0. Românul și-a aflat pedeapsa, după eroarea comisă în cadrul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ange Postecoglou l-a titularizat pe Radu Drăgușin în cadrul partidei cu Qarabag, însă românul nu a avut parte de prea mult timp pe teren, din cauza unei greșeli grave comise în minutul 8 al duelului care s-a văzut în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

Fundașul echipei naționale a greșit la un atac al lui Qarabag și, din postura de ultim apărător, l-a faultat pe Juninho. Arbitrul partidei, Willy Delajod, i-a arătat catronașul roșu direct.

Totuși, Radu Drăgușin nu a primit o pedeapsă prea aspră din partea Comisiei de Disciplină din cadrul UEFA.

Potriviti informațiilor oferite de publicația britanică football.london, Radu Drăgușin a primit doar o etapă de suspendare din partea Comisiei, pentru cartonașul roșu încasat la duelul cu Qarabag.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă în campionatele naționale un jucător primește, în majoritatea cazurilor, două etape de suspendare pentru un „roșu direct”, UEFA consideră că această pedeapsă se poate acorda dacă jucătorul în cauză a comis o abatere gravă a regulamentului.

Astfel, după pedeapsa primită, Radu Drăgușin nu va face deplasarea în Ungaria, pentru meciul lui Tottenham cu Ferencvaros, din etapa cu numărul 2 a sezonului de Europa League.

Până la meciul cu maghiarii, care este programat pe data de 3 octombrie, Tottenham mai are de jucat un duel cu Manchester United, pe data de 29 septembrie, de la ora 18:30.

Reclamă

Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0

Englezii au subliniat faptul că Drăguşin r fi trebuit să rişte şi să-şi lase adversarul să avanseze către poartă. Aceştia susţin că pentru Tottenham, în startul partidei, ar fi fost mai bine să fie condusă cu 1-0, şi să fie în efectiv complet, decât să rămână în inferioritate numerică.

„A fost o rușine! Cu ceea ce a făcut, Drăgușin nu doar că și-a pus echipa într-o situație dificilă, dar s-a pus și pe el într-o poziție incomodă. Europa League a fost menită să fie momentul lui de strălucire, iar acum va sta pe bară în câteva meciuri din faza ligii din cauza suspendării. Trebuia să-l lase pe adversarul său (n.r. – atacantul, Juninho) să scape, cu riscul unui 1-0. Mai bine un 1-0 în 11 jucători, decât 0-0 în zece„, au notat englezii de la spurs-web.com, publicaţie „de casă” a lui Tottenham, după succesul cu 3-0 cu Qarabag.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura, după greșeala lui Pap!

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și