Închide meniul

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2024, 8:24

Reclamă
Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: "Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta"

Fanii lui Dinamo / Hepta

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani. Câinii nu au reușit să se impună în meciul de pe teren propriu contra formației conduse de Liviu Ciobotariu, iar partida de pe stadionul Arcul de Triumf s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a condus cu 2-0. Selmani și Politic au marcat pentru câini, dar echipa lui Zeljko Kopic a fost egalată în repriza secundă, după golurile marcate de Fulop și Florescu.

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Arbitrul cred că i-a adus în direcția asta”

Meciul putea să se termine mult mai rău pentru Dinamo. În prelungirile partidei, când Dinamo a avut un gol anulat din cauza unui offside, un scaun a zburat din tribune și a fost la un pas de a-l lovi pe asistentul Cosmin Bojan.

Printre cei care au simțit furia fanilor dinamoviști se număr și Eduard Pap. Jucătorul celor de la FC Botoșani a recunoscut că meciul s-a desfășurat într-o stare de nervozitate și că fanii au aruncat după el cu mai multe obiecte. Cu toate acestea, jucătorul de la Botoșani înțelege că fanii lui Dinamo pun suflet și pune starea de nervozitate și pe seama arbitrului:

„(n.r. un scaun a fost aproape să îl lovească pe tuşier) Nu am văzut faza! Într-adevăr, a fost o stare de nervozitate. După mine dădeau cu pahare, cu brichete, cu tot ce prindeau. Din păcate, aşa este pe stadion în România. Suporterii lui Dinamo sunt pătimaşi, pun suflet. Şi arbitrul cred că i-a dus în direcţia asta, a creat puţin o stare de nervozitate, dar ne bucurăm că nu a păţit nimeni nimic”, a declarat Eduard Pap, citat de orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu FC Botoşani

A avut loc un gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu FC Botoşani. Echipa lui Zeljko Kopic a fost aproape de dezastru.

Dinamo a marcat un gol în prelungirile partidei, dar asistentul Cosmin Bojan a ridicat fanionul pentru ofsaid.

Imediat, un scaun aruncat de un fan din tribună a aterizat la puţină distanţă de asistent. Dinamo risca să piardă partida la masa verde. Reluările au arătat că asistentul a luat decizia corectă, iar golul lui Dennis Politic trebuia anulat. „Ce inconştienţi acei suporteri. Dacă l-ar fi lovit, jocul s-ar fi oprit„, a spus Ionuţ Angheluţă, unul dintre comentatorii meciului, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și