Închide meniul

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2024, 20:24

Reclamă
Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton - Liverpool!

Captură: PrimaSport

Dominik Szoboszlai a avut o ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Mijlocașul maghiar nu a reușit să înscrie din câțiva metri, iar coechipierii și-au pus mâinile în cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Wolverhampton și Liverpool contează pentru etapa cu numărul 8 a sezonului de Premier League. Arne Slot l-a titularizat pe Szoboszlai, pentru această partidă.

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool!

În minutul 40 al meciului cu Wolves, Dominik Szoboszlai a primit o centrare excelentă în interiorul careului. Maghiarul nu a reușit însă să înscrie din fața porții. Acesta a șutat mingea direct în portarul advers.

După execuția acestuia, mai mulți jucători de la Liverpool și-au pus mâinile în cap. Acestora nu le venea să creadă că mingea nu a intrat în poartă la această fază.

Jucătorii lui Arne Slot au dat însă lovitura înainte de pauză, prin Konate, care a trimis mingea în poartă în minutul 45+2.

Reclamă
Reclamă

Echipele de start în Wolves – Liverpool:

Alisson Becker a răbufnit

Alisson Becker a răbufnit din cauza programului încărcat. Portarul echipei Liverpool, Alisson Becker, a condamnat dorinţa forurilor fotbalistice de a adăuga din ce în ce mai multe meciuri în calendar fără a-i consulta pe jucători.

„Pentru fani, este incredibil: mai multe meciuri, mai multe meciuri mari”, a recunoscut brazilianul, conform news.ro.

Reclamă

„Pentru noi, jucătorii, este minunat să jucăm împotriva celor mai buni din Europa. Dar este întotdeauna o idee bună să adăugăm meciuri în calendar care nu este aglomerat… Sunt un pic ironic. Uneori nimeni nu întreabă jucătorii ce părere au despre adăugarea de meciuri suplimentare.

Poate că părerea noastră nu contează. Dar toată lumea ştie ce credem noi. Toată lumea este sătulă. Trebuie să stăm împreună şi să ascultăm toate părţile. Avem mass-media şi televiziunea, UEFA şi FIFA, Premier League, competiţiile interne.”

„Nu suntem proşti şi înţelegem asta”, a continuat el. „Înţelegem că oamenii vor mai multe meciuri. Dar cel mai raţional lucru ar fi ca toţi oamenii pe care i-am menţionat – cei care fac programul – să se aşeze împreună şi să asculte toate părţile, inclusiv jucătorii.”

Acest sezon 2024-2025 nu se îndreaptă cu adevărat în această direcţie, deoarece se va încheia cu noua versiune a Cupei Mondiale a Cluburilor Fifa cu 32 de echipe, a cărei finală se va juca la 13 iulie 2025.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și