Închide meniul

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep! Notele primite de el şi Alex Maxim după înfrângerea cu Eyupspor

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2024, 19:32

Reclamă
Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep! Notele primite de el şi Alex Maxim după înfrângerea cu Eyupspor

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep! Notele primite de el şi Alex Maxim

Deian Sorescu se bucură după ce a marcat pentru Gaziantep / X Gaziantep

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep, în meciul pierdut cu 3-2, în deplasare, de echipa lui şi a lui Alexandru Maxim. După 6 etape disputate, Gaziantep are numai 4 puncte, fiind pe locul 15 în prima ligă din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flashscore l-a notat pe Deian Sorescu cu 6.8, în timp ce Alex Maxim a primit nota 6.5. După ce s-a salvat cu greu de la retrogradare sezonul trecut, Gaziantep are şi acum un start slab de sezon.

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep! Notele primite de el şi Alex Maxim după înfrângerea cu Eyupspor

Gaziantep nu a reuşit să câştige nici în deplasarea de la Eyupspor. Echipa lui Sorescu şi Maxim a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie. Pe Eyup Stadium gazdele au deschis scorul în minutul 15, prin Kutucu, apoi Deian Sorescu a egalat din pasa lui Okereke, în minutul 28, relatează news.ro. Eyupspor a primit penalty în minutul 45, însă şutul lui Mame Thiam a fost apărat de portarul lui Gaziantep, Sokratis Dioudis.

După pauză, Akbaba a readus în avantaj gazdele, în minutul 65, iar Mame Thiam a înscris şi el, în minutul 79, punând pe tabelă al treilea gol al gazdelor. Taşdemir a stabilit scorul final, 3-2 pentru Eyupspor şi Gaziantep e pe locul 15, cu 4 puncte. Eyupspor ocupă poziuţia a 6-a, cu 12 puncte.

La Gaziantep, Alexandru Maxim şi Deian Sorescu au început ca titulari. Maxim a fost înlocuit în minutul 59, iar Sorescu a ieşit în minutul 83.

Reclamă
Reclamă

Deian Sorescu, transferat definitiv în vară de Gaziantep

Deian Sorescu a semnat în vară cu Gaziantep şi s-a transferat definitiv la formaţia din Turcia. Gaziantep a ajuns în cele din urmă la un acord cu polonezii de la Rakow, echipa de care aparţinea internaţionalul român.

Deian Sorescu a fost adus la Gaziantep încă din sezonul trecut, de Marius Şumudică, acolo unde a evoluat sub formă de împrumut.

Fostul jucător de la Dinamo şi FCSB a semnat un contract valabil pe următoarele trei sezoane cu formaţia din Turcia.

Reclamă

Deian Sorescu a semnat contractul oficial care îl va lega de clubul nostru pentru următorii trei ani. La ceremonie a asistat și președintele clubului nostru, Memik Yilmaz”, au anunţat în august cei de la Gaziantep pe contul oficial de Instagram.

De asemenea, Deian Sorescu a fost prezentat într-un mod inedit. Turcii au postat pe instagram un filmuleţ în care internaţionalul român apărea machiat precum celebrul personaj Joker.

Cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt.com, Deian Sorescu a evoluat sezonul trecut în 17 meciuri pentru Gaziantep. El a reuşit să înscrie 4 goluri şi să ofere 2 pase decisive. Sorescu a fost prezent şi la EURO 2024 alături de naţionala României.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42

Ștefan Târnovanu se gândește la meciul cu PAOK, din Europa League, după Sepsi – FCSB 0-1: „Nu putem să renunțăm!”

23:28

Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire

23:21

Jose Mourinho, protest nemaivăzut în Turcia! Arbitrul meciului Antalyaspor – Fenerbahce a reacţionat imediat

23:21

VIDEOAEK – Panathinaikos 2-0, în AntenaPLAY. Gazdele s-au impus în derby-ul Atenei şi au trecut pe primul loc în Superliga Greciei

23:18

Mihai Pintilii a pupat icoanele la Sepsi – FCSB! Imaginea care îl va bucura pe Gigi Becali

23:15

LIVE VIDEOBraga – Rio Ave 1-0 se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Arouca s-a terminat 4-0. Spectacol total în Liga Portugal

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și