Închide meniul

Gică Hagi şi-a luat la rost jucătorii după Gloria Buzău – Farul Constanţa 1-0! Avertismentul „Regelui”: „O să fie foarte greu”

Alex Masgras Publicat: 29 septembrie 2024, 19:24 / Actualizat: 29 septembrie 2024, 20:39

Reclamă
Gică Hagi şi-a luat la rost jucătorii după Gloria Buzău – Farul Constanţa 1-0! Avertismentul „Regelui: „O să fie foarte greu

Gică Hagi şi-a luat rost jucătorii după Gloria Buzău - Farul Constanţa 1-0

Gică Hagi, înaintea meciului Gloria Buzău - Farul Constanţa 1-0 / Hepta

Gică Hagi şi-a luat la rost jucătorii după Gloria Buzău – Farul Constanţa 1-0! Formaţia de la malul mării rămâne fără victorie în deplasare în acest sezon din Liga 1 după duelul din Crâng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gloria Buzău a obţinut prima victorie a sezonului din Liga 1 pe teren propriu. Constantin Budescu a marcat unicul gol în minutul 77 şi a adus cele trei puncte pentru echipa lui Eugen Neagoe.

Gică Hagi şi-a luat la rost jucătorii după Gloria Buzău – Farul Constanţa 1-0! Avertismentul „Regelui”: „O să fie foarte greu”

La finalul celor 90 de minute, Gică Hagi s-a declarat extrem de dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi de la Buzău. „Regele” a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii săi şi îi avertizează că vor avea parte de un sezon extrem de complicat dacă nu apare o schimbare.

Hagi a fost dezamăgit de atitudinea jocului său, dar şi de schimbările făcute în partea a doua, care nu şi-au lăsat amprenta asupra jocului:

„Un meci în care n-am făcut lucrurile cum trebuia, nici defensiv, nici ofensiv. Destul de lenți ofensiv. Greșeli multe… Ar trebuie să fim mult mai conectați, cu o atitudine mult mai bună. Vor, își doresc, dar trebuie să schimbăm ceva pentru că o să fie foarte greu.

Reclamă
Reclamă

Jucătorii care au intrat trebuiau să facă mai bine. Reușita nu vine dacă tu nu împingi lucrurile, mai ales în ultimii 35 de metri. Să combini, să ai execuții, să fii limpede la minte, lucruri importante pe care nu le-am avut în seara asta.

Va fi un an greu pentru noi, din toate punctele de vedere. Jucătorii trebuie să joace mai bine în deplasare. Orice meci vine e greu pentru noi. Ne liniștim o zi-două și apoi ne încărcăm. Totul în fotbal durează o zi. Că e o victorie sau un eșec, durează o zi”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

După acest meci, Farul Constanţa rămâne, pentru moment, pe locul 11, cu 12 puncte. De partea cealaltă, Gloria Buzău nu mai este „lanterna roşie”, echipa lui Eugen Neagoe ajungând la 10 puncte după 11 meciuri. Etapa viitoare, Farul va primi vizita celor de la Dinamo, în timp ce buzoienii vor juca în deplasare cu FCSB.

Reclamă

Gloria Buzău – Farul Constanţa 1-0

Echipa Gloria Buzău a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în cadrul etapei a 11-a din Liga 1.

La Buzău, după ocazia lui Alibec din minutul 4, unui spectator i s-a făcut rău în minutul 12 şi meciul s-a întrerupt pentru a se permite intervenţia medicilor. Partida s-a reluat după o întrerupere de cinci minute şi Narek Grigoryan a trimis în bară, în minutul 35.

Budescu a replicat pentru gazde cu o lovitură liberă în minutul 47 şi elevii lui Neagoe au reuşit să înscrie în minutul 77. Budescu a pasat lung, pentru Ion Gheorghe, în careu, acesta i-a trimis lui Dario Canadjija, iar croatul a înscris plasat pentru 1-0. Gloria s-a impus, în cele din urmă, la limită şi Farul pierde al cincilea meci în campionat.

Neagoe este neînvins pe banca buzoienilor, iar echipa lui Hagi este pe 11, cu 12 puncte, în timp ce Gloria Buzău, aflată la prima victorie pe propriul teren, are 10 puncte şi este a 15-a.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

23:53

Scandal uriaş în Atletico – Real Madrid! Jucătorii, trimişi la vestiare după ce fanii gazdelor au aruncat cu obiecte în teren

23:50

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător al FCSB-ului după victoria la limită cu Sepsi: „Nu se poate la mine aşa ceva”

23:42

Ștefan Târnovanu se gândește la meciul cu PAOK, din Europa League, după Sepsi – FCSB 0-1: „Nu putem să renunțăm!”

23:28

Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire

1 LIVE VIDEOBraga – Rio Ave 1-0 se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Arouca s-a terminat 4-0. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și