Închide meniul

Radu Drăgușin i-a spart capul lui Mason Mount în Manchester United – Tottenham, la 20 de secunde de la intrarea pe teren

Alex Ioniță Publicat: 29 septembrie 2024, 20:22

Reclamă
Radu Drăgușin i-a spart capul lui Mason Mount în Manchester United – Tottenham, la 20 de secunde de la intrarea pe teren

Radu Drăgușin i-a spart capul lui Mason Mount în Manchester United - Tottenham, la 20 de secunde de la intrarea pe teren

Colaj cu lovitura încasată de Mason Mount, de la Radu Drăgușin / Captură Digisport

Radu Drăgușin i-a spart capul lui Mason Mount în Manchester United – Tottenham, la 20 de secunde de la intrarea pe teren! Românul a fost introdus la scorul de 3-0 în favoarea lui Spurs, în locul lui Van de Ven.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ange Postecoglou a arătat că are, în continuare, încredere în Radu Drăgușin, care a fost eliminat după doar 7 minute în partida cu Qarabag, din Europa League.

Radu Drăgușin i-a spart capul lui Mason Mount în Manchester United – Tottenham, la 20 de secunde de la intrarea pe teren

Radu Drăgușin a fost introdus pe teren în minutul 81, iar, după doar 20 de secunde, a avut un duel aerian cu Mason Mount, jucătorul celor de la Manchester United.

Fundașul echipei naționale a câștigat duelul, dar, după ce a atins mingea, l-a lovit în cap pe Mount. Jucătorul lui Erik ten Hag s-a prăbușit pe teren și a sângerat, astfel că a fost înlocuit de tehnicianul lui Manchester United.

Echipele de start în Manchester United – Tottenham:

Reclamă
Reclamă

Manchester United: Onana – Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot – Mainoo, Ugarte, Garnacho, Fernandes, Rashford – Zirkzee
Rezerve: Bayindir – Lindelof, Evans, Diallo, Antony, Casemiro, Eriksen, Hojlund, Mount

Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Van de Ven, Udogie – Kulusevski, Bentancur, Maddison – Johnson, Solanke, Werner
Rezerve: Forster – Dragusin, Gray, Spence, Bergvall, Bissouma, Lankshear – Moore, Sarr

Fostul selecţioner al Angliei ştie marea problemă a lui Radu Drăguşin la Tottenham: „La naţională m-a impresionat de multe ori”

Fostul selecţioner al Angliei ştie marea problemă a lui Radu Drăguşin la Tottenham. Glenn Hoddle, fostul selecţioner al Angliei şi jucător important al celor de al Spurs, a vorbit despre greşeala fundaşului român din meciul de Europa League.

Reclamă

Radu Drăguşin a fost eliminat în minutul 8 al partidei cu Qarabag, după o greşeală la mijlocul terenului. Drăguşin a fost nevoit să îl faulteze la mijlocul terenului pe jucătorul lui Qarabag şi a fost eliminat.

Glenn Hoddle, fostul selecţioner al Angliei în perioada 1996-1999, nu şi-a pierdut încrederea în fundaşul român şi crede că acesta mai are nevoie de timp pentru a se obişnui cu stilul de joc propus de echipa lui Ange Postecoglou.

Hoddle a declarat că Radu Drăguşin l-a impresionat de mai multe ori în meciurile pe care acesta le-a disputat în tricoul naţionalei României, dar faptul că Spurs joacă cu linia de fund foarte sus îi dă bătăi de cap jucătorului adus în iarnă de la Genoa:

„L-am văzut la echipa naţională şi m-a impresionat de multe ori. Nu cred că se simte confortabil încă. Cred că încă e un club nou pentru el şi cred că are o problemă cu faput că joacă cu fundaşii foarte sus.

Poate la cluburile anterioare nu a fost obişnuit să joace aşa. Trebuie să îşi îmbunătăţească puţin nivelul de conştientizare în apărare. Se descurcă bine cu mingea, dar mai sunt lucruri de pus la punct.

Cred că este un jucător bun, chiar cred asta, dar nu cred că se simte confortabil în acest moment cu modul în care Spurs şi Ange joacă”, a declarat Glenn Hoddle, potrivit spurs-web.com.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florin Tănase a deschis scorul la Sf. Gheorghe. Primul gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor

23:21

Jose Mourinho, protest nemaivăzut în Turcia! Arbitrul meciului Antalyaspor – Fenerbahce a reacţionat imediat

23:21

LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos 1-0. Derby-ul Atenei e în direct în AntenaPLAY

23:18

Mihai Pintilii a pupat icoanele la Sepsi – FCSB! Imaginea care îl va bucura pe Gigi Becali

23:15

LIVE VIDEOBraga – Rio Ave 1-0 se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Arouca s-a terminat 4-0. Spectacol total în Liga Portugal

22:51

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză în meciul cu Sepsi! Jucătorii care au ieşit şi cine a intrat pe teren

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și