Închide meniul

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! A primit o centrare excelentă de la Băluță

Alex Ioniță Publicat: 29 septembrie 2024, 21:54

Reclamă
Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! A primit o centrare excelentă de la Băluță

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi!

Florin Tănase / Profimedia Images

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! Jucătorul campioanei a făcut spectacol în prima repriză a duelului din Covasna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și Sepsi contează pentru etapa cu numărul 11 a sezonului de Liga 1. Campioana României a mers la Sf. Gheorghe după victoria cu RFS, din Europa League, scor 4-1.

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi!

În minutul 15, Florin Tănase a primit o centrare perfectă de la Băluță, în interiorul careului și l-a învins pe Niczuly, cu o lovitură de cap.

Aceasta a fost prima reușită pentru Tănase de la revenirea la FCSB. Pe lângă acest gol, jucătorul a mai reușit o pasă decisivă în actualul sezon, în meciul cu RFS.

Echipele de start în Sepsi – FCSB

Reclamă
Reclamă

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali: „O mândrie şi o fericire foarte mare”

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali. Atacantul campioanei României visează să se transfere la o echipă de top din Italia.

12 ani avea Bîrligea când s-a mutat în Italia. Şi a recunoscut că mai făcea şi mici prostii, în copilărie.

„Să fug de la şcoală (n.r: e una din prostiile pe care le făcea în copilărie). Prins câteodată, dar e normal, lipseşti de la ore, se vede uşor”, a dezvăluit Daniel Bîrligea.

Reclamă

Atacantul adus de la CFR Cluj vrea să ajungă de la FCSB la o echipă importantă din Italia. E marele lui vis.

„O mândrie şi o fericire foarte mare (n.r: ar fi un transfer în Italia, la o echipă de top), pentru toate sacrificiile. Fiecare zi care trece e un mic vis”, a mai declarat Daniel Bîrligea.

Daniel Bîrligea are o clauză de 15 milioane de euro la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a insistat pentru această clauză, după ce a plătit 2 milioane de euro pentru a-l transfera de la CFR Cluj. Ardelenii au păstrat şi 15% dintr-un viitor transfer. Totodată, în contractul de transferuri sunt stipulate şi anumite bonusuri.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19 30 sept.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și