Închide meniul

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2024, 14:44

Reclamă
Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul

Mason Mount a oferit prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul în Manchester United – Tottenham 0-3. Internaţionalul englez a fost „victima” fundaşului român pe finalul derby-ului de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a primit un vot de încredere din partea lui Ange Postecoglou după cartonaşul roşu încasat în meciul din Europa League cu Qarabag. Antrenorul lui Spurs l-a introdus pe teren în minutul 81 al meciului cu United, în locul lui Micky van de Ven. Cu tot cu minutele de prelungire, Drăguşin a evoluat un sfert de oră în duelul de duminică.

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul în Manchester United – Tottenham 0-3: „Doar o zgârietură”

La 20 de secunde după ce a intrat pe teren, Radu Drăguşin şi-a făcut imediat simţită prezenţa. Fundaşul român a câştigat un duel aerian cu Mason Mount, iar fostul jucător de la Chelsea a avut de suferit. El şi-a spart capul şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totul a fost doar un accident nefericit, Radu Drăguşin nefiind avertizat pentru momentul din finalul partidei. Din fericire, Mason Mount a oferit şi o primă reacţie după această accidentare. Cu zâmbetul pe buze, Mount şi-a făcut un selfie în timp ce era cusut de medicul lui United şi a postat fotografia pe contul său de Instagram alături de mesajul:

„Sunt bine, e doar o zgârietură. Mulţumesc mult pentru mesaje”, a transmis Mason Mount, pe contul său de Instagram.

Reclamă
Reclamă

Fostul selecţioner al Angliei ştie marea problemă a lui Radu Drăguşin la Tottenham: „La naţională m-a impresionat de multe ori”

Fostul selecţioner al Angliei ştie marea problemă a lui Radu Drăguşin la Tottenham. Glenn Hoddle, fostul selecţioner al Angliei şi jucător important al celor de al Spurs, a vorbit despre greşeala fundaşului român din meciul de Europa League.

„L-am văzut la echipa naţională şi m-a impresionat de multe ori. Nu cred că se simte confortabil încă. Cred că încă e un club nou pentru el şi cred că are o problemă cu faput că joacă cu fundaşii foarte sus.

Reclamă

Poate la cluburile anterioare nu a fost obişnuit să joace aşa. Trebuie să îşi îmbunătăţească puţin nivelul de conştientizare în apărare. Se descurcă bine cu mingea, dar mai sunt lucruri de pus la punct.

Cred că este un jucător bun, chiar cred asta, dar nu cred că se simte confortabil în acest moment cu modul în care Spurs şi Ange joacă”, a declarat Glenn Hoddle, potrivit spurs-web.com.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:00

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

18:32

Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani! Legenda din NBA a pierdut lupta cu cancerul

18:30

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit „undă verde”! Anunțul clubului

18:24

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și