Închide meniul
Foto

Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii

Publicat: 30 septembrie 2024, 15:16

Reclamă
Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii

Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani

Gina Schumacher este fiica lui Michael Schumacher / Colaj Instagram/Profimediaimages

Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Gina Schumacher a făcut nuntă cu Iain Bethke, cel cu care era de şapte ani într-o relaţie. Evenimentul de gală a avut loc la Mallorca, în vila cumpărată de familia fostului campion din Formula 1 de la Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, cu 27 de milioane de lire sterline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la BILD au dezvăluit că tatăl Ginei ar fi fost de faţă. Michael Schumacher este sub supraveghere medicală încă din 2013, când a suferit o accidentare horror la schi. Corinna Schumacher, soţia septuplului campion mondial, a făcut de atunci sacrificii uriaşe pentru a-l ajuta. Mai mult, a refuzat să ofere orice detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani

Nunta Ginei Schumacher a avut loc în condiţii speciale. Invitaţilor le-au fost confiscate telefoanele în momentul în care au intrat pe domeniul uriaş, de 15.000 de metri pătraţi. Nimeni nu a avut voie să facă fotografii.

Printre invitaţi a fost fratele lui Michael Schumacher, Ralf Schumacher, cel care a venit cu partenerul său Etienne Bosquet-Cassagne. A lipsit însă fostul manager al multiplului campion, Willi Weber (82 de ani).

Nu am fost invitat, dar nu aș fi participat la nuntă chiar dacă aș fi fost invitat. Sanatatea mea nu este buna in acest moment. Nu mi-aș fi dorit să zbor la Mallorca”, a declarat Weber.

Reclamă
Reclamă

Jurnaliştii de la bild.de anunţă că Michael Schumacher „cel mai probabil a fost prezent„, fără a oferi mai multe informaţii.

Proprietatea pe care a avut loc nunta are două piscine, un heliport, o sală de sport şi o grădină imensă care este înconjurată de palmieri.

Gina Maria Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, arată uimitor

Gina Maria își face mândru tatăl (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Tânăra care avea numai 15 ani în momentul accidentului care a șocat mapamondul este pasionată de echitație. Mai mult, este campioană mondială la „reining”, o ramură din echitaţie ce are influenţe din mişcările celebrilor cowboy american.

Reclamă

Fiica lui Michael Schumacher este o prezență activă pe rețelele sociale. Postează des imagini cu ea în competițiile în care participă. Acum este nerăbdătoare să revină în lupta pentru medalii.

Mama Ginei, Corinna, a investit 2,4 milioane de euro pentru a cumpăra 5,4 hectare de teren în Mallorca, în vecinătate vilei cumpărate de la Florentino Perez, acolo unde este tratat şi septuplul campion mondial de Formula 1.

Destinaţia terenului este una pentru a creşte şi călări cai, una dintre pasiunile Corinnei Schumacher, dar şi a fiicei acesteia, Gina. Conform celor de la Larazon.es, 20 de cai se vor bucura de terenul de milioane de euro.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal chiar înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei (marţi, 21:00, AntenaPLAY)

19:04

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

18:32

Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani! Legenda din NBA a pierdut lupta cu cancerul

18:30

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit „undă verde”! Anunțul clubului

18:24

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și