Închide meniul
Foto

Lovitura uriaşă reuşită de Pescobar în Dubai! A fost ajutat de un milionar: „Bate tot ce am văzut eu până acum”

Publicat: 30 septembrie 2024, 17:21

Reclamă
Lovitura uriaşă reuşită de Pescobar în Dubai! A fost ajutat de un milionar: „Bate tot ce am văzut eu până acum”

Lovitura uriaşă reuşită de Pescobar în Dubai! A fost ajutat de un milionar

Pescobar, la piscină / Instagram

Lovitura uriaşă reuşită de Pescobar în Dubai a fost dezvăluită de Dumitru Dragomir, apropiat al afaceristului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir a mărturisit că un milionar iranian, care a avut magazine şi la noi în ţară, l-a ajutat pe Pescobar să îşi ducă conceptul de restaurant şi în Dubai. După ce a avut succes pe piaţa de la noi, Pescobar plănuieşte să se extindă şi în Dubai.

Lovitura uriaşă reuşită de Pescobar în Dubai! A fost ajutat de un milionar: „Bate tot ce am văzut eu până acum”

„(n.r: Ce soluţie a găsit Pescobar, că ai zis că a găsit o soluţie?) A găsit o soluţie de chirie cu unul. Îl ajută un iranian care a avut magazine în România. Vorbea româneşte. Am fost la el, ne-a invitat la un mic-dejun. Ei, săracii, toţi voiau să mănânce cu mine, dar nu aveam eu timp. Ne-a impresionat. Făcea pe lună 100.000 de euro cu unul din magazinele alea, avea 4.

Olăroiu făcea 100.000 de euro pe zi. Câştig, nu aşa. A găsit o variantă… el vine cu conceptul ăsta al lui de sushi, Pescobar. El e foarte bine documentat pe publicitate, bate cam tot ce am văzut eu până acum. El singur îşi face. Pe telefoane, ameţeşte pe toată lumea.

Unul dintre patronii turci a stat cu noi la masă şi el a dat masa. Erau cam 350 de fete şi vreo 200 de băieţi în restaurantul ăla. Impresionant.

Reclamă
Reclamă

Îl întreba pe Pescobar cum face caracatiţa, de unde o ia. Unde se duce, în Gabon şi nu ştiu unde. Se duce în toată lumea după marfă. I-a dat şi ăla un pont de unde să ia”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Iniţial, Dumitru Dragomir plănuia să îi construiască el restaurantul lui Pescobar din Dubai. Dragomir se gândea chiar să devină partener cu Pescobar în restaurantul respectiv din Dubai, dar a afirmat acum că a renunţat la idee.

Pescobar, un alt gest uriaş pentru tineri după ce i-a premiat pe absolvenţii care au luat 10 la BAC! Câţi bani a scos din buzunar

Pescobar a făcut un alt gest uriaş pentru tineri după ce i-a premiat pe absolvenţii care au luat 10 la BAC! De data aceasta cunoscutul proprietar de restaurante a sărit în ajutorul unor elevi care organizau Balul Bobocilor.

Reclamă

Pescobar le-a oferit liceenilor 3.000 de lei pentru a organiza Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, din Rădăuţi. A fost cea mai mare donaţie pe care aceştia au primit-o.

Au depus efort, s-au chinuit, m-au căutat, m-au găsit. Am vrut să fiu și eu undercover, dar n-am reușit. Bravo!”, a transmis Paul Nicolau, cunoscut ca „Pescobar”, pe reţelele sociale.

Deci, dragilor, susținem cu 3.000 de lei Balul bobocilor din Rădăuți. Am trimis”, a adăugat patronul Tavernei Racilor.

Pescobar le-a promis celor care au luat 10 la BAC anul acesta că îi va recompensa, simbolic, cu câte 100 de euro. El s-a ţinut de cuvânt, dar a mărturisit că a fost foarte greu să ia legătura cu toţi absolvenţii de liceu care au luat 10 la BAC în sesiunea de vară.

Facem așa: cine ia 10 la Bac are 100 de euro de la mine. Toți care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide, cu învățătură că asta e cheia succesului… una din ele. Cartea e sfântă. Spor la învățat, copii!”, anunţa Pescobar.

Pescobar îşi desfăşoară activitatea în unele locaţii pe care le-a închiriat de la Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF. Pescobar şi Dragomir au o relaţie specială. De altfel, cunoscutul proprietar de restaurante a şi cumpărat un penthouse de lux de la Dumitru Dragomir.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:02

Andrei Vlad pleacă de la FCSB în iarnă! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Nu poți să îi propui un contract!”

21:00

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Unirea Slobozia 0-0. Oltenii atacă podiumul Ligii 1!

20:53

LIVE VIDEOAl Nassr – Al Rayyan e ACUM în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo, titular la gazde. Al Wasl – Al Ahli 0-2 şi Al Sadd – Esteghlal 2-0

20:33

LIVE VIDEOPAS Lamia – Panserraikos se joacă ACUM în AntenaPLAY. Continuă spectacolul din Super Liga Greciei

20:15

Steaua – Csikszereda 0-0! Echipa lui Daniel Oprița a oprit seria de 7 victorii la rând a ciucanilor

19:51

Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe! Anunţul făcut de Real Madrid

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 6 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal
Citește și