Închide meniul

Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic – FCSB

Publicat: 1 octombrie 2024, 13:22

Reclamă
Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic – FCSB

Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic - FCSB

Profimedia

Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic – FCSB, care va avea loc joi, de la ora 22:00, în grupa principală din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitri asistenţi au fost nominalizaţi Marco Achmueller şi Christof Guensch, iar al patrulea oficial va fi Martin Petersen.

Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic – FCSB

Arbitru video va fi Pascal Muller, iar arbitru asistent video va fi Katrin Rafalski, toţi din Germania. FCSB a debutat cu o victorie, 4-1 acasă cu letonii de la RFS, în timp ce PAOK a fost învinsă de Galatasaray cu 3-1, la Istanbul, scrie agerpres.ro.

O brigadă cu Stegemann, Achmueller şi Guensch a condus un meci al echipei FCSB, pe 3 noiembrie 2022, la Bucureşti, câştigat de West Ham United cu 3-0 în Grupa B a Conference League. Stegemann (39 ani) a condus pe 11 august 2022 şi meciul Djurgaardens IF – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 3-1, din manşa secundă a turului al treilea preliminar al Europa Conference League.

De asemenea, a arbitrat naţionala de fotbal a României în meciul câştigat de Bosnia-Herţegovina, cu scorul de 1-0 (0-0), în data de 7 iunie 2022, pe Stadionul Bilino polje din Zenica, în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League: „Va avea nevoie de ceva timp”

PAOK Salonic vine după meciul cu Aris de pe teren propriu din Superliga Greciei, meci pierdut cu de echipa lui Răzvan Lucescu, scor 0-1. Duelul a fost LIVE în AntenaPLAY.

Înaintea meciului cu FCSB de joi, antrenorul român se confruntă în continuare cu probleme de lot. Antonis Tsiftsis nu va evolua contra campioanei României, în timp ce Omar Coley şi Brandon Thomas au şanse extrem de mici să evolueze joi seară, o decizie urmând să se ia la ultimul antrenament, cel de miercuri:

„Pe lângă Antonis Tsiftsis, care va avea nevoie de ceva timp pentru a se recupera după accidnetarea suferită, alţi doi jucători vor fi indisponibili pentru antrenorul lui PAOK, aşa cum s-a întâmplat şi la meciul cu Aris. Omar Coley şi Brandon Thomas nu s-au antrenat luni, după ce nu s-au recuperat.

Reclamă

Niciunul nu pare să aibă vreo şansă de a-şi reveni pentru meciul din cupele europene, cu toate că o decizie definitivă se va lua la ultimul antrenament dinaintea partidei, cel de miercuri. Atunci, Răzvan Lucescu va decide dacă îi va lăsa în afara lotului. Alte probleme de efectiv nu există la PAOK în acest moment”, au scris grecii de la novasports.gr.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:22

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă: „A revenit Prinţul!” Mesaj direct pentru antrenor

18:19

Fiul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei! Maximilian îi calcă pe urme tatălui

17:59

„E o isterie” Helmut Duckadam a reacţionat vehement atunci când a aflat ce transfer va face FCSB: „De unde a apărut?”

17:40

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers! Primele imagini cu fiul „Regelui” la antrenamente

17:28

Florin Prunea, avertisment pentru FCSB înaintea disputei cu PAOK: „Va fi un cu totul alt meci”! Ce a spus despre echipa greacă

17:16

El este arbitrul-culturist din Liga 1! Cum arată la 47 de ani

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și