Închide meniul
Foto

Ea e cea mai sexy mamă de fotbalist din lume. Are 40 de ani, iar fiul său are 23 de ani şi joacă la un club legendar

Publicat: 1 octombrie 2024, 14:13

Reclamă
Ea e cea mai sexy mamă de fotbalist din lume. Are 40 de ani, iar fiul său are 23 de ani şi joacă la un club legendar

Ea e cea mai sexy mamă de fotbalist din lume. Are 40 de ani, iar fiul său are 23 de ani şi joacă la un club legendar

Colaj Instagram

Ea e cea mai sexy mamă de fotbalist din lume. Are 40 de ani, iar fiul său are 23 de ani şi joacă la un club legendar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leon Dajaku are 23 de ani şi joacă la Hajduk Split, unul dintre cele mai importante cluburi ale Croaţiei. Pe lângă prestaţiile din teren, Leon a ajuns în lumina reflectoarelor şi datorită mamei sale. Blerta are 40 de ani şi este o adevărată bombă sexy, scrie marca.com. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU MAMA LUI LEON DAJAKU)

Ea e cea mai sexy mamă de fotbalist din lume

Blerta Dajaku are 40 de ani una dintre cele mai importante influenceriţe din Croaţia. Mama lui Leon Dajaku are peste 20 de mii de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează imagini provocatoare. În ultimii ani, Ivana Knoll a făcut senzaţie în toate lumea. Şi aceasta este de Croaţia şi a devenit celebră dupăCampionatul Mondial din Qatar.

Ivana Knoll a cedat şi a dezvăluit câţi ani are cu adevărat: „Nu înțeleg de unde a pornit această greșeală!”

Ivana Knoll a cedat şi a dezvăluit câţi ani are, de fapt. Deşi în spaţiul public a apărut că ar avea vârsta de 31 de ani, realitatea e cu totul alta. Astfel, modelul croat care a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar a dezvăluit care este vârsta sa reală.

„Toată lumea pe internet scrie că am 31 de ani. Nu este adevărat, am 26. Nu înțeleg de unde a pornit această greșeală”, a spus Ivana Knoll, care a făcut referire şi la cea mai indecentă propunere pe care a primit-o.

Reclamă
Reclamă

Mulți au încercat să mă convingă. Dar nu e pentru mine, nu așa am fost crescută și educată. La un moment dat am primit o invitație la New York, negocieri pentru un contract. M-am enervat când am aflat că era vorba de OnlyFans„, a mai spus Ivana Knoll pentru Bild.

Ivana Knoll nu s-a mai ascuns şi a dezvăluit marele său secret

Ivana Knoll, femeia care a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar, a dezvăluit marele său secret şi a spus cu ce se ocupă. Aceasta a spus că practică dansul din buric şi dansul la bară.

Ivan Knoll a vorbit şi despre planurile de viitor, într-un interviu acordat presei britanice. Fosta Miss Croaţia a spus că ar vrea să practice ceva ce are legătură cu sportul.

Reclamă

„Mă ocup cu dansul din buric și cu dansul la bară. Nu vreau să dezvălui planul meu în viață, pentru că am învățat că oamenii pot fi foarte negativi și pot să te facă să crezi că e unul greșit.

Cu siguranță, în viitor aș vrea să fac ceva care are legătură cu sportul, pentru că îmi place„, a spus Ivana Knoll, conform celor de la dailystar.co.uk.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:22

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă: „A revenit Prinţul!” Mesaj direct pentru antrenor

18:19

Fiul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei! Maximilian îi calcă pe urme tatălui

17:59

„E o isterie” Helmut Duckadam a reacţionat vehement atunci când a aflat ce transfer va face FCSB: „De unde a apărut?”

17:40

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers! Primele imagini cu fiul „Regelui” la antrenamente

17:28

Florin Prunea, avertisment pentru FCSB înaintea disputei cu PAOK: „Va fi un cu totul alt meci”! Ce a spus despre echipa greacă

17:16

El este arbitrul-culturist din Liga 1! Cum arată la 47 de ani

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și