Închide meniul

„Nu este îndrăgit de patronul Gigi Becali!” Grecii, convinşi că Răzvan Lucescu va avea o motivaţie în plus la PAOK – FCSB

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2024, 16:54

Reclamă
„Nu este îndrăgit de patronul Gigi Becali! Grecii, convinşi că Răzvan Lucescu va avea o motivaţie în plus la PAOK – FCSB

Grecii, convinşi că Răzvan Lucescu va avea o motivaţie în plus la PAOK - FCSB

Gigi Becali şi Răzvan Lucescu/ Colaj Profimedia

Grecii s-au declarat convinşi de faptul că Răzvan Lucescu va avea o motivaţie în plus la duelul dintre PAOK şi FCSB. Jurnaliştii eleni au prefaţat confruntarea de la Salonic şi au amintit de faptul că Lucescu Jr a antrenat-o pe Rapid, rivala roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK va primi vizita celor de la FCSB în a doua etapă a grupei de Europa League. Confruntarea se va disputa joi, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Grecii, convinşi că Răzvan Lucescu va avea o motivaţie în plus la PAOK – FCSB

Grecii au transmis că obiectivul ambelor echipe este să obţină victoria, în duelul de pe Toumba. Însă, aceştia sunt convinşi că Răzvan Lucescu va avea o ambiţie suplimentară la ora meciului.

Jurnaliştii eleni sunt de părere că antrenorul lui PAOK nu este „îndrăgit” de Gigi Becali, deoarece a pregătit-o pe rivala Rapid, în două perioade: iulie 2004 – iunie 2007 şi iunie 2011 – mai 2012.

„Obiectivul principal al lui PAOK și al Stelei (n.r – FCSB) este reprezentat de punctele puse în joc. Totuși, prezența lui Răzvan Lucescu pe banca lui PAOK produce o motivație personală pentru cele două echipe în acest meci.

Reclamă
Reclamă

Antrenorul de 55 de ani a lucrat la Rapid, o rivală tradițională a Stelei și a lui Dinamo, astfel că nu este deloc îndrăgit de patronul Gigi Becali sau de vestiarul campioanei României. De ambele părți există, așadar, un stimulent suplimentar pentru victorie”, au notat jurnaliştii greci de la Metro Sport.

FCSB a avut un debut perfect în grupa de Europa League şi a învins-o pe RFS cu scorul categoric de 4-1. De cealaltă parte, PAOK a fost învinsă în prima etapă de Galatasaray, scor 1-2.

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de PAOK – FCSB. Campioana Greciei va întâlni campioana României pe teren propriu, în meciul de joi seară, din etapa a doua a grupei principale din Europa League.

Reclamă

Înaintea meciului cu FCSB de joi, antrenorul român se confruntă în continuare cu probleme de lot. Antonis Tsiftsis nu va evolua contra campioanei României, în timp ce Omar Coley şi Brandon Thomas au şanse extrem de mici să evolueze joi seară, o decizie urmând să se ia la ultimul antrenament, cel de miercuri:

Pe lângă Antonis Tsiftsis, care va avea nevoie de ceva timp pentru a se recupera după accidnetarea suferită, alţi doi jucători vor fi indisponibili pentru antrenorul lui PAOK, aşa cum s-a întâmplat şi la meciul cu Aris. Omar Coley şi Brandon Thomas nu s-au antrenat luni, după ce nu s-au recuperat.

Niciunul nu pare să aibă vreo şansă de a-şi reveni pentru meciul din cupele europene, cu toate că o decizie definitivă se va lua la ultimul antrenament dinaintea partidei, cel de miercuri. Atunci, Răzvan Lucescu va decide dacă îi va lăsa în afara lotului. Alte probleme de efectiv nu există la PAOK în acest moment”, au scris grecii de la novasports.gr.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan se joacă ACUM! Dueluri „de foc” în Champions League

21:51

Suspendarea lui Bruno Fernandes a fost anulată! Federaţia Engleză de Fotbal a decis că portughezul a fost eliminat eronat

21:13

LIVE VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și