Închide meniul

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

Publicat: 1 octombrie 2024, 20:04

Reclamă
Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu

Adrian Mititelu şi Răzvan Burleanu / colaj captura FCU TV, Antena Sport

Adrian Mititelu a avut o replică dură pentru Răzvan Burleanu. Preşedintele FRF a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei, că Adrian Mititelu este interesat doar de primirea unor despăgubiri uriaşe în urma unui proces care durează de 15 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu primise o decizie la Tribunalul Bucureşti în urma căreia ar fi trebuit să primească despăgubiri de 220 de milioane de euro pentru dezafilierea echipei sale din perioada lui Mircea Sandu şi a lui Dumitru Dragomir. Judecătorii îi condamnaseră iniţial, în acelaşi proces, la 3 ani de închisoare cu suspendare pe Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

Curtea de Apel Bucureşti a întors însă acea decizie, iar Sandu şi Dragomir au fost exoneraţi de orice vină în cazul dezafilierii echipei lui Adrian Mititelu. Mititelu a rămas şi fără despăgubirile de 220 de milioane de euro.

Acum, Adrian Mititelu încearcă din nou la Tribunalul Bucureşti să întoarcă soarta respectivului dosar. Totodată, Mititelu afirma că aşteaptă şi decizia de la CEDO. Patronul lui FCU Craiova a contestat la CEDO decizia de la Curtea de Apel Bucureşti. Dacă va avea câştig de cauză, statul român va fi nevoit să îi plătească o sumă imensă.

„Stăteai ca un porumbel de Bacău şi m-ai aşteptat două ore să te primesc”

Adrian Mititelu a avut un răspuns extrem de dur la declaraţiile făcute de Răzvan Burleanu. Mititelu a susţinut în continuare că FRF ar fi în ilegalitate. Burleanu a contestat, de altfel, vehement această ipoteză a lui Mititelu. Recent, Asociația de Fotbal a Municipiului București (AMFB) a fost radiată de instanţă. Mititelu a declarat după decizia instanţei că FRF ar fi în aceeaşi situaţie.

Reclamă
Reclamă

Răspund cu următoarele: Domnul Răzvan Burleanu, Adrian Mititelu nu vrea, nu urmăreşte să pună mâna pe banii Federaţiei.

Eu urmăresc să mi se facă dreptate pentru că Adrian Mititelu e un investitor care a băgat zeci de milioane în fotbalul românesc, care a construit cel puţin 10 terenuri de fotbal din banii lui. Care, din banii familiei lui, a întreţinut o activitate fotbalistică la nivel înalt, care a plătit impozite şi taxe la statul român şi care, împreună cu alţii, au făcut posibilă existenţa fotbalului românesc într-un moment foarte greu.

„Nu ai un mandat legal, exerciţi funcţia cu rea credinţă”

Adrian Mititelu, investitorul ăsta rău, care dumneavoastră spuneţi că vrea să facă, a fost victima unui abuz nemaiîntâlnit în lumea civilizată. I s-a luat o echipă de fotbal pe motiv că face un proces la instanţă. Adrian Mititelu, omul ăsta rău, este cel care te-a propus pe tine oficial, în 2014, să candidezi la Federaţie, care te-a ajutat să îţi câştigi mandatul şi căruia tu i-ai promis că îi vei face dreptate.

Reclamă

Aici, în locul unde mă aflu, tu stăteai frumos ca un porumbel de Bacău, cu gecuţa aia ieftină de la un magazin din Bănie, cu Dăcioara aia a ta pe care o conduceai singur. Stăteai aici frumos şi m-ai aşteptat două ore să te primesc, să îmi explici tu mie că vii să candidezi la Federaţie şi că eşti oripilat de abuzurile care mi s-au făcut.

Nu ai un mandat legal, exerciţi funcţia cu rea credinţă. Săvârşeşti infracţiuni în fiecare zi, pentru că nu ai un mandat legal. Nu ai dreptul să mai faci nimic, nici măcar să organizezi o conferinţă de presă. Stai ilegal în Federaţie. Eşti un impostor”, a spus Adrian Mititelu într-o declaraţie pentru FCU TV.

Domnul Mititelu are un singur interes, de a pune mâna pe vreo 100 sau 200 de milioane de euro în urma unui proces penal foarte vechi, de vreo 15 ani (n.r.: procesul privind dezafilierea echipei lui Adrian Mititelu), în care a pierdut și încearcă să se agațe. Acesta este singurul lui obiectiv”, a spus Răzvan Burleanu după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și