Închide meniul
Video

Cristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

Publicat: 1 octombrie 2024, 23:20

Reclamă

Cristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă!

Puţină lume ştie despre Cristina Neagu că a jucat fotbal, înainte să ajungă la handbal. Ghencea şi FCSB i-au rămas la suflet celei mai bune handbaliste a României!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când era mică, Neagu mergea des la meciurile lui FCSB din Ghencea.

Cristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

Ne mai şi antrenam acolo. Mai mergeam cu câteva colege să ne uităm la antrenament pentru că ne plăcea mult fotbalul. Mergeam şi la meciuri”, a declarat Cristina Neagu pentru AntenaSport.

Ea vrea s-o vadă pe FCSB în Europa League în acest sezon.

Mi-ar plăcea să ajung la un meci-două. Sper să reuşesc măcar la cel cu Manchester United”, a mai spus Cristina Neagu pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă

Înainte să fie mână forte la handbal, Neagu a dat şi goluri cu piciorul.

(n.r: Până la 12 ani nu te întâlnisei cu handbalul deloc?) Cu handbalul, nu. La şcoală am făcut baschet, fotbal”, ne-a dezvăluit Cristina Neagu.

Cea mai tare handbalistă a României are 4 Baloane de Aur şi a fost poreclită des „Messi din handbal”.

Reclamă

Pe deoparte îţi dai seama că e onorant să zic aşa… Messi e Messi şi nu trebuie să detaliem, dar pe de altă parte eu sunt Cristina Neagu şi asta vreau să fiu”, a mai declarat Cristina Neagu pentru AntenaSport.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

22:54 1 oct.

VideoJoselu, „dublă” de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain! Fostul star al lui Real Madrid e în mare formă în Liga Campionilor Asiei

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și