Închide meniul

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2024, 23:33

Reclamă
Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

Karim Adeyemi, hat-trick superb în "măcelul" Borussia Dortmund - Celtic

Karim Adeyemi, în timpul meciului Borussia Dortmund - Celtic/ Profimedia

Karim Adeyemi a reuşit un hat-trick superb în „măcelul” dintre Borussia Dortmund şi Celtic. După prima repriză, germanii conduceau cu scorul categoric de 5-1, în etapa a doua a grupei din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Adeyemi a marcat trei din cele cinci goluri ale Borussiei Dortmund, din prima repriză a duelului cu scoţienii de la Celtic.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic

Mai întâi, Emre Can a deschis scorul pentru Borussia Dortmund, în minutul şapte. Germanul a punctat din penalty, iar la două minute distanţă, Celtic a reuşit să egaleze prin Maeda.

În minutul 11, Karim Adeyemi a ieşit la rampă. Mijlocaşul cu origini româneşti a şutat imparabil de la marginea careului, iar portarul scoţienilor nu a avut nicio şansă în faţa execuţiei de zile mari.

În minutul 29, Karim Adeyemi a reuşit „dubla”. Mijlocaşul a punctat superb, cu un şut în forţă, de la marginea carelui. În minutul 40, Guirassy şi-a trecut şi el numele pe tabelă, după ce a transformat un penalty.

Reclamă
Reclamă

La două minute distanţă, Adeyemi a marcat din nou. Jucătorul care a fost aproape să reprezinte naţionala României a realizat hat-trick-ul, punctând de asemenea cu un şut din exteriorul careului.

Graţie hat-trick-ului reuşit în prima repriză a duelului cu Celtic, Karim Adeyemi a egalat o performanţă realizată de Mario Gomez, în 2011. La momentul respectiv, fostul atacant al lui Bayern era primul jucător german care reuşea de asemenea un hat-trick, în prima repriză a duelului cu Napoli, din Champions League.

Reclamă

Adevăratul motiv pentru care Karim Adeyemi a refuzat naționala României

Karim Adeyemi a refuzat naționala României și a ajuns să joace pentru reprezentativa Germaniei. Atacantul de 20 de ani a făcut senzație la Red Bull Salzburg și a fost cumpărat cu 30 de milioane de euro de Borussia Dortmund.

Cu mamă româncă și tată nigerian, Adeyemi a bifat deja patru meciuri pentru naţionala mare a Germaniei, reuşind să marcheze şi un gol.

„Din păcate România nu s-a mişcat cum ar fi trebuit să se mişte. Şi e păcat, pentru că în fotbalul românesc nu se investeşte cât ar trebui, pentru că sunt talente… care pleacă în dreapta şi stânga. E păcat.

(N.r. Dar de la Federaţie v-a căutat cineva? Când era la Salzburg?) Nu, când era mai mic. L-am dus la o singură dată şi după aia n-a mai fost niciodată. Pentru că a fost… (n.r. face semn că nu i-a plăcut). N-a fost în lot, ci a fost într-o selectare (n.r. la o selecţie, la un trial) şi i-au spus că e prea mic şi nu l-au mai luat.

Cred că avea… 11 sau 12 ani. Şi după aia ne-au mai scris o dată şi am spus ‘nu mai merg niciodată’, pentru că a fost o experienţă… Neserios, neserios, din păcate„, a declarat mama lui Karim Adeyemi, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

22:54 1 oct.

VideoJoselu, „dublă” de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain! Fostul star al lui Real Madrid e în mare formă în Liga Campionilor Asiei

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și