Închide meniul

Neil Lennon, reacţie vehementă după ce Celtic a fost umilită de Borussia Dortmund: „Nu a făcut ‘treaba murdară’ bine!”

Publicat: 2 octombrie 2024, 12:04

Reclamă
Neil Lennon, reacţie vehementă după ce Celtic a fost umilită de Borussia Dortmund: „Nu a făcut treaba murdară bine!

Neil Lennon, reacţie vehementă după ce Celtic a fost umilită de Borussia Dortmund

Neil Lennon, în timpul unei conferinţe de presă / Rapid TV

Neil Lennon a avut o reacţie vehementă după ce Celtic a fost umilită de Borussia Dortmund în Liga Campionilor. Nemţii s-au impus cu scorul de 7-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon, fost antrenor al Celtic, dar şi în România la Rapid, a tras concluziile după dezastrul scoţienilor din Germania. Lennon spune că scoţienii nu au putut să schimbe nimic în timpul jocului şi că „nu au făcut treaba murdară bine”.

Neil Lennon, reacţie vehementă după ce Celtic a fost umilită de Borussia Dortmund

„Nu mă așteptam să câștige Celtic, ci să ofere o replică bună, având în vedere forma în care se afla. Celtic a fost pasivă, mult prea pasivă în jocul de pase, nu a făcut treaba murdară suficient de bună, nu a fost suficient de fizică. A părut o echipă prea de treabă și nu i-a pus deloc probleme lui Dortmund.

Celtic a continuat să joace la fel. Se tot primeau goluri, dar Celtic a continuat să joace la fel – pase în zone periculoase, iar ulterior prinși. Dortmund este o echipă senzațională, însă are și anumite puncte slabe, în special în flancul drept, însă Celtic n-a profitat. Celtic trebuie să învețe din asta. 

Antrenorul nu poate fi blamat. Celtic are un manager de top, pe Brendan Rodgers, care își dorește ca echipa lui să joace fotbal. Înainte de meci a spus că se așteaptă ca echipa lui să sufere, iar asta s-a întâmplat. Celtic ar fi trebuit să profite de oamenii din benzi cu viteză, Kuhn și Maeda. Nu s-a întâmplat asta, s-a preferat un joc de pase în centru”, a declarat Neil Lennon, la TNT Sports.

Reclamă
Reclamă

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic 7-1

Karim Adeyemi a reuşit un hat-trick superb în „măcelul” dintre Borussia Dortmund şi Celtic. După prima repriză, germanii conduceau cu scorul categoric de 5-1, în etapa a doua a grupei din Champions League. Karim Adeyemi a marcat trei din cele cinci goluri ale Borussiei Dortmund, din prima repriză a duelului cu scoţienii de la Celtic.

Mai întâi, Emre Can a deschis scorul pentru Borussia Dortmund, în minutul şapte. Germanul a punctat din penalty, iar la două minute distanţă, Celtic a reuşit să egaleze prin Maeda.

În minutul 11, Karim Adeyemi a ieşit la rampă. Mijlocaşul cu origini româneşti a şutat imparabil de la marginea careului, iar portarul scoţienilor nu a avut nicio şansă în faţa execuţiei de zile mari.

Reclamă

În minutul 29, Karim Adeyemi a reuşit „dubla”. Mijlocaşul a punctat superb, cu un şut în forţă, de la marginea carelui. În minutul 40, Guirassy şi-a trecut şi el numele pe tabelă, după ce a transformat un penalty.

La două minute distanţă, Adeyemi a marcat din nou. Jucătorul care a fost aproape să reprezinte naţionala României a realizat hat-trick-ul, punctând de asemenea cu un şut din exteriorul careului.

Graţie hat-trick-ului reuşit în prima repriză a duelului cu Celtic, Karim Adeyemi a egalat o performanţă realizată de Mario Gomez, în 2011. La momentul respectiv, fostul atacant al lui Bayern era primul jucător german care reuşea de asemenea un hat-trick, în prima repriză a duelului cu Napoli, din Champions League.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:58

Cum au descris americanii prima victorie obţinută de Simona Halep, după mai bine de doi ani! Reacţie fermă după succesul româncei

16:54

Cu cine va juca Simona Halep în turul 2 la Hong Kong! Câţi bani şi câte puncte şi-a asigurat pentru prima victorie după 2 ani

16:30

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong: „O bătălie! Trebuie să mă recuperez!”

16:23

Final de coşmar pentru Simona Halep, după mai bine de doi ani de aşteptare! „Simo” în sfârşit poate răsufla uşurată

16:20

Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong

16:06

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gheorghe Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 6 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute”
Citește și