Închide meniul

Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”

Alexandra Costea Publicat: 2 octombrie 2024, 13:55

Reclamă
Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?

Profimedia

În conferinţa de presă susţinută azi la Salonic, Răzvan Lucescu a vorbit despre aşteptările pe care le are de la meciul PAOK – FCSB, care se va disputa joi, 3 octombrie 2024. Antrenorul român nu pare să se lase influenţat de presiunile celebrităţii din România şi Grecia, dar recunoaşte că patronul de la PAOK a pus presiune pe el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Greciei, PAOK FC, o va întâlni joi, pe teren propriu la Salonic, pe campioana României FCSB. Echipa lui Răzvan Lucescu vine după două înfrângeri consecutive şi în Grecia se clasează pe locul al 3-lea. La debutul din Europa de săptămâna trecută, rivala campioanei României a fost învinsă cu 3-1 de Galatasaray.

Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB. „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”

Atunci când a fost întrebat de jurnaliştii dacă simte o presiune pentru meciul de mâine, Lucescu a spus ferm că nu. Antrenorul român a mărturisit că nu simte niciun fel de presiune din cauya influenţei pe care o are în România, dar şi Grecia. Mai mult, acesta a afirmat că partida de joi cu FCSB este doar un joc. Ţinta lor este una clară: să câştige în faţa roş-albaştrilor.

„Este un joc. Nimic mai mult, nimic mai puțin. Nu mi-am schimbat rutina zilnică. M-am trezit la ora 5 dimineața pentru că mă deranjează câteva gânduri în ultimele zile. Am tot făcut aceleași lucruri. O fac de fiecare dată înainte de fiecare meci, am avut aceleași întâlniri”, a mărturisit Răzvan Lucescu în conferinţa susţinută îna ceastă dimineaţă la Salonic.

Mai mult, antrenorul grecilor a subliniat că faptul că se întâlnesc cu FCSB nu este nimic diferit faţă de meciurile pe care le-ar fi avut în cupa Greciei. Obiectivul lor este unul clar, acela de a câştiga.

Reclamă
Reclamă

„E un joc. Nu e acelaşi lucru? Crezi că face vreo diferenţă faptul că mâine jucăm cu Steaua, FCSB? Sau că jucăm cu Lamia, sau Aris, sau Olympiakos, sau Panathinakios? Nu. E un meci pe care vrem să-l jucăm pentru a câştiga, pentru a intra pe teren şi pentru a da tot, ca de fiecare dată. Suntem abia la început”, le-a mai spus Lucescu jurnaliştilor.

Patronul de la PAOK a pus presiune pe Răzvan Lucescu

Lucescu a mărturisit că patronul de la PAOK a pus o presiune uriaşă pe el în ceea ce priveşte meciul cu FCSB. Grecul i-a cerut lui Lucescu să-i motiveze jucătorii pentru a avea un parcurs cât mai bun.

„Domnul Savvidis a făcut-o din două motive. Unul pentru a face presiuni asupra mea, iar celălalt pentru a da motivație și încredere corespunzătoare fotbaliștilor din echipă. Nu este ușor, nici corect, să spun că este cea mai bună atunci când suntem la începutul sezonului”, a mai precizat Lucescu.

Reclamă

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de PAOK – FCSB.  Înaintea meciului cu FCSB de joi, antrenorul român se confruntă în continuare cu probleme de lot. Antonis Tsiftsis nu va evolua contra campioanei României. De asemenea, şi Omar Coley şi Brandon Thomas au şanse extrem de mici să intre pe teren. O decizie urmeza să se ia la ultimul antrenament, cel de astăzi.

FCSB o va întâlni joi, 3 octombrie 2024, pe PAOK FC la Salonic,  în meciul din etapa a doua a grupei principale din Europa League. Partida este programată să înceapă la ora 22:00. Următorul meci din campionatul Greciei al lui PAOK cu Levadiakos poate fi urmărit duminică, de la ora 19:00, pe AntenaPLAY.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:56

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul!” Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

18:39

„O motivaţie în plus!” Reacţia lui Mihai Lixandru, după ce Gigi Becali a făcut deplasarea la Salonic alături de jucători

18:36

Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Anunţul oficial: ”Oferă toate garanţiile posibile”

18:23

Real Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (LIVE SCORE, 22:00)! Programul complet

18:09

VIDEO„Încă nu este o opţiune!” Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea: „O problemă internă!”

17:52

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 octombrie

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și