Închide meniul

„Aş minţi dacă aş spune asta!” Elias Charalambous, discurs emoţionant înainte de PAOK – FCSB. De ce i-a mulţumit lui Gigi Becali

Alexandra Costea Publicat: 2 octombrie 2024, 19:32

Reclamă
„Aş minţi dacă aş spune asta! Elias Charalambous, discurs emoţionant înainte de PAOK – FCSB. De ce i-a mulţumit lui Gigi Becali

Elias Charalambous, discurs emoţionant înainte de PAOK - FCSB

Elias Charalambous, la conferinţa de presă de la Salonic / AntenaSport

Elias Charalambous a avut un discurs emoţionant înainte de meciul PAOK – FCSB! Antrenorul campioanei României va fi adversarul echipei pentru care a jucat în urmă cu aproape două decenii. Cipriotul a dezvăluit cum s-a pregătit campioana României pentru duelul de la Salonic, în care o va întâlni pe campioana Greciei. A ţinut chiar să îi mulţumească lui Gigi Becali pentru că a făcut deplasarea alături de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK-FCSB se va disputa joi, pe Toumba, în cea de-a doua etapă a grupei principale din Europa League. Duelul care va începe la ora 22:00 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, discurs emoţionant înainte de PAOK – FCSB

Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că este nerăbdător să fie rivalul lui Răzvan Lucescu. A specificat că este un moment emoţionant pentru el, revenirea pe Toumba. În perioada 2005-2007, cipriotul a jucat pentru PAOK.

„Dacă vorbim despre modul în care am pregătit meciul, nu am făcut nimic diferit acum faţă de ceea ce fac mereu cu staff-ul meu. Aş minţi dacă aş spune că nu este un moment emoţional pentru mine. Am petrecut trei ani aici, am iubit echipa şi am fost iubit de oameni. S-a terminat, acum sunt la clubul la care îmi face plăcere să fiu. Sunt foarte mândru să fiu la FCSB. Sunt un antrenor profesionist acum şi tratez acest meci ca oricare altul”, a declarat Elias Charalambous , la conferinţa de presă de la Salonic.

Cum a reacţionat Charalambous câmd Gigi Becali a venit cu echipa în deplasare la Salonic

Charalambous le-a dezvăluit jurnaliştilor că este încântat de faptul că Gigi Becali a ales să vină la Salonic. Este prima deplasare cu echipa, a latifundiarului din Pipera, după 18 ani. Elias este de părere că Becali le o dă o motivaţie în plus jucătorilor şi neagă că aceştia ar fi fost „băgaţi în şedinţă” în timpul zborului.

Reclamă
Reclamă

(Reporter: Pentru că patronul este alături de dumneavoastră, vă simţiţi diferit?) Suntem foarte fericiţi că patronul este aici. Este prima oară, de când sunt aici, când vine cu noi la un meci. Este o persoană căreia îi place să motiveze jucătorii. Cred că a fost o idee foarte bună să vină alături de noi. Sper că îl vom face fericit mâine.

Nu a fost nimic special, a fost un zbor normal. Nimic special, nimic!”, a mai precizat antrenorul FCSB-ului.

Antrenorul roş-albaştrilor a jucat timp de 3 ani la PAOK

Este pentru prima oară când Elias Charalambous vine ca adversar pe Toumba. În urmă cu aproape două decenii, Rapidul lui Răzvan Lucescu o elimina pe PAOK Salonic din grupele Cupei UEFA. Victoria din Giuleşti, cu 1-0, i-a lăsat un gust amar lui Elias Charalambous, care juca pentru formaţia elenă.

Reclamă

„Am spus de multe ori că Răzvan este un antrenor pe care îl respect. M-a ajutat mult când mi-am început cariera de antrenor. Îl apreciez foarte mult. Dar mâine este un meci în care va fi pe banca adversarilor. Voi încerca să fac tot ce pot mai bine”, a precizat Charalambous.

FCSB o va întâlni joi, 3 octombrie 2024, pe PAOK FC la Salonic,  în meciul din etapa a doua a grupei principale din Europa League. Partida este programată să înceapă la ora 22:00. Următorul meci din campionatul Greciei al lui PAOK cu Levadiakos poate fi urmărit duminică, de la ora 19:00, pe AntenaPLAY.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 3 oct.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și