Închide meniul

Andrei Ivan l-a descris într-un singur cuvânt pe Alexandru Mitriţă! Ce a spus despre colegul de la Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2024, 20:45

Reclamă
Andrei Ivan l-a descris într-un singur cuvânt pe Alexandru Mitriţă! Ce a spus despre colegul de la Universitatea Craiova

Andrei Ivan l-a descris într-un singur cuvânt pe Alexandru Mitriţă

Andrei Ivan şi Alexandru Mitriţă/ Profimedia

Andrei Ivan l-a descris într-un singur cuvânt pe Alexandru Mitriţă, coechipierul său de la Universitatea Craiova. Atacantul a surprins atunci când a vorbit despre golgheterul oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a fost pus să-şi caracterizeze colegii din Bănie printr-un singur cuvânt. Pe Alexandru Mitriţă, atacantul oltenilor l-a numit „dificil„.

Andrei Ivan l-a descris într-un singur cuvânt pe Alexandru Mitriţă

Alexandru Mitriţă a revenit recent la echipa naţională, fiind convocat de Mircea Lucescu. Acesta nu a fost chemat sub „tricolor” la acţiunile precedente, dat fiind un conflict pe care l-a avut cu Edi Iordănescu, în urmă cu doi ani.

Andrei Ivan a confirmat faptul că Alexandru Mitriţă are un caracter „dificil”, chiar şi la echipa de club, unde este cel mai important jucător. Mijlocaşul a bifat 13 meciuri pentru Universitatea Craiova, în acest sezon, reuşind să marcheze opt goluri şi să ofere o pasă decisivă, în toate competiţiile.

Andrei Ivan i-a caracterizat şi pe ceilalţi coechipieri de la Universitatea Craiova. Pe Nicuşor Bancu, Maldonado, Ştefan Baiaram, Elvjr Koljic şi Oshima i-a descris ca fiind „haioşi„, iar pe Vladimir Screciu, Ştefan Bană şi Badelj ca fiind „timizi„.

Reclamă
Reclamă

Totodată, Andrei Ivan a dezvăluit că cel mai bun prieten al său din lotul Universităţii Craiova este Lyes Houri. Acesta l-a descris pe mijlocaşul francez ca fiind „fratele” său: „Printre cei mai buni prieteni din echipă. L-aş descrie ca fratele meu”, a declarat Andrei Ivan.

Andrei Ivan nu a reuşit să „spargă gheaţa” la Universitatea Craiova, în acest sezon, şi nu a marcat niciun gol. Atacantul a bifat zece meciuri, în toate competiţiile, pentru formaţia din Bănie.

Andrei Ivan vrea să câştige titlul cu Universitatea Craiova, după ce le-a refuzat pe FCSB şi Rapid

Andrei Ivan vrea să câştige titlul cu Universitatea Craiova, după ce le-a refuzat pe FCSB şi pe Rapid. Atacantul oltenilor a declarat că l-a bucurat interesul primit din partea rivalelor din Liga 1.

Reclamă

„Ar trebui să fie momentul nostru, pentru că în fiecare an ne-am impus ceva, dar nu am putut rezolva nimic. Am avut un start foarte bun de campionat, trebuia să mai luăm nişte puncte cu echipele care sunt mai jos decât noi acum.

Acesta a fost gândul meu mereu, dar, în acelaşi timp, mă bucură când echipele din campionatul nostru sunt interesate de mine”, a declarat Andrei Ivan.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 3 oct.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și