Închide meniul

Gigi Becali a recunoscut cum a făcut schimbările din loja oficială de la Salonic. Ce s-a întâmplat în timpul meciului PAOK – FCSB

Alex Ioniță Publicat: 4 octombrie 2024, 8:37

Reclamă
Gigi Becali a recunoscut cum a făcut schimbările din loja oficială de la Salonic. Ce s-a întâmplat în timpul meciului PAOK – FCSB

Gigi Becali a recunoscut cum a făcut schimbările din loja oficială de la Salonic

Hepta

Gigi Becali a recunoscut cum a făcut schimbările din loja oficială de la Salonic. Patronul campioanei nu a mai ținut cont de nimic și a dat toate cărțile pe față, la finalul partidei cu PAOK, de pe „Toumba”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obținut un rezultat uriaș în Grecia și a învins-o pe PAOK cu scorul de 1-0. Duelul dintre roș-albaștri și elevii lui Răzvan Lucescu s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a recunoscut cum a făcut schimbările din loja oficială de la Salonic

După meci, Gigi Becali a explicat cum a decis să facă schimbările din cadrul duelului cu PAOK. Patronul a menționat faptul că intrarea lui Edjouma era deja „pregătită” și că a fost grăbită de accidentarea lui Lixandru, în timp ce Băluță a fost scos de pe teren pentru ca echipa lui Charalambous să „țină de rezultat”.

Gigi Becali a mai spus și că a avut emoții din momentul în care Darius Olaru a fost eliminat, în a doua repriză, după ce a încasat al 2-lea cartonaș galben.

„N-am mai avut timp de schimbare (n.r. de a cincea). Ce să mai schimbăm? Nici nu aveam ce. Și la pauză am făcut schimbările pentru putere, Miculescu a câștigat toate duelurile. Edjouma intra oricum, era deja făcută schimbarea. Aveam 1-0. Zice, dacă dăm gol îl schimbăm pe Băluță? Păi dacă dă gol mai repede îl schimbăm, să ținem de rezultat.

Reclamă
Reclamă

S-a întâmplat cu Lixandru, dar Edjouma intra oricum. N-am avut nicio teamă. Niciodată n-am avut așa o convingere… N-am avut. Dar când a luat Olaru roșu, deja îmi era teamă. Emoții au fost doar în 10, atât”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1!

Gigi Becali este dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1. Atacantul transferat de la CFR Cluj a marcat din nou în Europa League, în victoria obţinută de campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu.

Daniel Bîrligea a marcat şi în meciul cu RFS, din prima etapă a fazei principale din Europa League. Cu două victorii, FCSB are şase puncte, dar şi 900.000 de euro asiguraţi de la UEFA.

Reclamă

Gigi Becali este încântat de transferul lui Bîrligea după cele două goluri din Europa League şi a declarat că atacantul de 24 de ani şi-a scos deja banii

„Da, normal că visăm. Visăm primele 8. E important că avem 6 puncte, 900.000 de euro din două victorii. Bîrligea şi-a scos banii deja. O să joace şi în campionat. O să joace şi cu Buzăul”i, l, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate.

În ceea ce îl priveşte pe Mihai Lixandru, Gigi Becali a dezvăluit că accidentarea mijlocaşului este gravă, dar nu vrea să vorbească prea mult despre acest lucru pentru a nu strica bucuria celor trei puncte obţinute cu PAOK:

„Mai avem patru jucători acolo, noi vorbim de Lixandru? E grav (n.r. accidentarea). Nu vreau să vorbesc despre asta că îmi luaţi bucuria”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:01

Suspendarea lui Paul Pogba a fost redusă! Când poate reveni francezul lui Juventus pe teren

19:29

Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei

19:24

Marius Şumudică a spus motivul pentru care nu a văzut victoria FCSB-ului cu PAOK! Mesajul pe care l-a transmis echipei lui Becali

19:17

Ce coincidenţă! Jannik Sinner şi Aryna Sabalenka, sezoane în oglindă în 2024. Ce au în comun cei doi mari campioni

18:48

VIDEOCum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și