Închide meniul

Şefii lui Liverpool vor un jucător cu origini româneşti în locul lui Mohamed Salah! Transferul de senzaţie pregătit pe Anfield

Alex Ioniță Publicat: 4 octombrie 2024, 12:16

Reclamă
Şefii lui Liverpool vor un jucător cu origini româneşti în locul lui Mohamed Salah! Transferul de senzaţie pregătit pe Anfield

Şefii lui Liverpool vor un jucător cu origini româneşti în locul lui Mohamed Salah!

Mohamed Salah, în Manchester United - Liverpool 0-3 / Profimediaimages

Un jucător cu origini românești îl poate înlocui pe Mohamed Salah la Liverpool! Este vorba despre Karim Adeyemi, care face spectacol în tricoul Borussiei Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Karim Adeyemi este româncă, iar acesta a fost aproape de selecționatele de tineret ale României, în trecut. Totuși, acesta și-a dorit să nu mai aibă de aface cu fotbalul românesc, din cauza experienței avute la selecții, astfel că a ales să reprezinte Germania.

Şefii lui Liverpool vor un jucător cu origini româneşti în locul lui Mohamed Salah!

Acum, Karim Adeyemi a intrat în vizorul celor de la Liverpool, care îi caută un înlocuitor lui Mohamed Salah. Pentru transferul acestuia, gruparea de pe Anfield este gata să ofere suma de 50 de milioane de euro, potrivit mundodeportivo.com.

Totuși, Adeyemi a avut un start excelent de sezon, iar mai multe cluburi din Europa s-ar fi interesat deja de un posibil transfer al acestuia.

De notat este faptul că atacantul cu origini românești s-a accidentat în partida de UEFA Champions League, cu Celtic, câștigată de Dortmund cu scorul de 7-1. Karim Adeyemi a marcat un hattrick în prima repriză, însă în debutul reprizei secunde a fost nevoit să iasă de pe teren.

Reclamă
Reclamă

Cel mai probabil însă, Karim va rata doar 2 meciuri ale lui Dortmund. Este vorba despre paridele cu Union Berlin, de sâmbătă și cu St Pauli, de pe 18 octombrie, după pauza provocată de meciurile echipelor naționale.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool

Mohamed Salah a stabilit un record impresionant la Liverpool, în meciul cu Bologna, din etapa a doua a grupei de Champions League. Starul egiptean a marcat un gol spectaculos, în confruntarea de pe Anfield.

Mohamed Salah traversează o formă de zile mari la Liverpool, în acest sezon. Acesta a reuşit să marcheze şi să ofere pase decisive pe bandă rulantă, cu Arne Slot pe bancă.

Reclamă

Mohamed Salah a marcat pentru Liverpool în minutul 75 al duelului cu Bologna. Starul egiptean a punctat cu un şut superb, direct în vinclu, de la marginea careului. Portarul italienilor nu a avut nicio şansă în faţa execuţiei mijlocaşului.

După reuşita din acest meci, Mo Salah a scris istorie pentru Liverpool. Concret, el a devenit primul jucător care marchează în cinci meciuri consecutive pentru „cormorani”, pe Anfield, în Champions League. Pe lângă meciul cu Bologna, egipteanul a mai punctat în duelurile cu Real Madrid, Napoli, Rangers şi Ajax, din urmă cu două sezoane, dat fiind faptul că Liverpool a evoluat în Europa League, în stagiunea precedentă.

Mohamed Salah a bifat nouă meciuri pentru Liverpool, în acest sezon, în toate competiţiile. Starul egiptean are cifre fabuloase, reuşind să marcheze şase goluri şi să ofere cinci pase decisive.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

17:09

„Să îmi aducă factura!” Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City! Ce surpriză i-au pregătit aceştia

16:39

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

16:21

Jose Mourinho ar putea pleca de la Fenerbahce! „The Special One” e dorit în Premier League

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și