Închide meniul

Rivaldo a dat verdictul despre lupta pentru Balonul de Aur! A spus cine ar merita să câștige trofeul

Alex Ioniță Publicat: 4 octombrie 2024, 13:10

Reclamă
Rivaldo a dat verdictul despre lupta pentru Balonul de Aur! A spus cine ar merita să câștige trofeul

Rivaldo a dat veridctul despre lupta pentru Balonul de Aur!

Hepta

Rivaldo a dat verdictul despre lupta pentru Balonul de Aur! Fostul jucător legendar, actual acționar la Farul Constanța, a vorbit deschis despre favoriții la câștigarea trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balonul de Aur din 2025 va fi decernat în luna octombrie. În momentul de față, mai multe nume importante din lumea fotbalului se află pe lista favoriților.

Rivaldo a dat verdictul despre lupta pentru Balonul de Aur!

Vinicius, Rodri sau Jude Bellingham sunt doar câțiva dintre jucătorii care ar putea pune mâna pe marele trofeu. Totuși, în opinia lui Rivaldo, jucătorul brazilian de la Real Madrid ar merita să câștige marele trofeu.

„Primul cred că ar trebui să fie Vinicius. Chiar dacă nu a câștigat Copa America, a făcut multe la Real Madrid. Îl merită!”, a spus Rivaldo, citat de marca.com.

Brazilianul a vorbit și despre Rodri, care a câștigat EURO 2024 alături de Spania și care a făcut spectacol în tricoul lui Manchester City. În opinia lui Rivaldo, spaniolul ar merita locul al 2-lea, în timp ce a 3-a poziție ar trebui să fie ocupată de Bellingham.

Reclamă
Reclamă

„L-aș pune pe Rodri de la Manchester City acolo (n.r. pe locul 2), dat fiind că a câștigat EURO. A câștigat și titluri importante cu City în ultimul timp.

Pe locul al 3-lea l-aș pune pe Bellingham, care a avut un sezon fantastic. Acesta ar fi TOP 3-ul la care mă gândesc”, a mai spus Rivaldo.

Lothar Matthaus l-a clasat pe Vinicius doar pe locul al 3-lea

Ediția din 2024 a Balonului de Aur va fi decernată pe data de 28 octombrie. Înainte de marea ceremonie, mai multe voci din lumea fotbalului îl consideră pe Vinicius drept unul dintre principalii favoriți din cursa pentru trofeu.

Reclamă

În clasamentul lui Matthaus, Vinicius se află abia pe locul al 3-lea. Germanul a dezvăluit că, în opinia sa, Rodri ar merita să câștige Balonul de Aur, în timp ce Jude Bellingham ar trebui să încheie „cursa” pe locul al 2-lea.

„Nu ar fi o surpriză pentru mine (n.r. ca Vinicius să câștige Balonul de Aur), marcatorii sunt puși mai mult în lumina reflectoarelor, față de alți jucători. A câștigat Liga Campionilor și La Liga, asta ar justifica alegerea.

Personal, îl văd pe Vinicius doar pe locul al 3-lea pe lista mea.

În opinia mea, Rodi merită Balonul de Aur mai mult decât Vinicius. A fost liderul Spaniei la EURO și a câștigat și Premier League-ul cu Manchester City. Este cel mai impresionant jucători din acest an. Podiumul meu ar fi Rodri, Bellingam și Vinicius”, a spus Lothar Matthaus, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

17:09

„Să îmi aducă factura!” Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City! Ce surpriză i-au pregătit aceştia

16:39

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

16:21

Jose Mourinho ar putea pleca de la Fenerbahce! „The Special One” e dorit în Premier League

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și