Închide meniul

Gigi Becali a „aruncat” cu bani după PAOK – FCSB 0-1! Le-a oferit jucătorilor prime uriaşe: „Eram prea bucuros!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 octombrie 2024, 13:39

Reclamă
Gigi Becali a „aruncat cu bani după PAOK – FCSB 0-1! Le-a oferit jucătorilor prime uriaşe: „Eram prea bucuros!

Gigi Becali a "aruncat" cu bani după PAOK - FCSB 0-1

Gigi Becali, în timpul meciului de la Salonic / Hepta

Gigi Becali a „aruncat” cu bani după meciul PAOK – FCSB, scor 0-1, din Europa League. Aflat la Salonic, patronul campioanei României a decis să îi recompenseze pe jucătorii lui Elias Charalambous pentru victoria dramatică din grupa principală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a sărbătorit alături de fotbalişti şi a decis să le ofere o primă de 3.000 de euro de persoană. Vestea a fost anunţată prin intermediul lui Florin Tănase.

Gigi Becali a „aruncat” cu bani după PAOK – FCSB 0-1

Gigi Becali a dezvăluit ce s-a întâmplat după succesul obţinut în faţa echipei antrenate de Răzvan Lucescu.

După meci, m-am dus în sala de mese, era toată echipa acolo. I-am felicitat pentru victorie… Și când am plecat, era toată echipa în sală, m-am aplecat, am făcut o metanie și le-am zis «Mă plec în fața voastră pentru că sunteți o mare echipă, care a făcut un popor fericit. Ați bucurat România».

Au aplaudat toți, a venit Tănase după mine afară și i-am zis «Du-te tu acum și spune-le, ca să aibă o mare bucurie, ca o mică atenție din partea mea, că am venit și eu în deplasare, aveți 3.000 de euro primă de fiecare jucător».

Reclamă
Reclamă

Nu dau prime, dar nu am mai fost demult cu ei, eram prea bucuros, înțelegeți… Dar nu poți să dai mai mult, că ei sunt 30 de oameni. Înmulțit cu 3.000 de fiecare înseamnă 100.000 de euro.

Plus că ei au și prime de obiectiv în contract fiecare. Nu știu exact cât, au mult… De exemplu, Tănase a luat deja 300.000 de euro pentru că ne-am calificat în grupele Europa League.

Nu știu cât e prima dacă trecem de grupe, sunt în contracte acolo, credeți că le știu pe dinafară? Sunt eu cu banii, dar știți care e treaba? Care îmi convine le zic… Și care nu-mi convine mă fac că nu le mai știu„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Pentru victoria cu PAOK, FCSB şi-a asigurat un premiu de 450.000 de euro de la UEFA. Roş-albaştrii dau un „tun” financiar de proporţii dacă obţin calificarea în optimile de finală.

Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Un miracol!”

Daniel Bîrligea a oferit o primă reacţie după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1. Atacantul transferat în urmă cu câteva săptămâni de la CFR Cluj a marcat al doilea gol în Europa League, după ce a marcat şi în prima etapă, cu RFS.

Daniel Bîrligea a fost unicul marcator al roş-albaştrilor. Fostul atacant al celor de la CFR Cluj a marcat în minutul 45+8, din pasa lui Darius Olaru. Acelaşi Dariu Olaru şi-a lăsat echipa în 10 oameni, după ce a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 55.

Bîrligea nu l-a uitat pe Olaru şi consideră că mijlocaşul FCSB-ului are un merit mai mare la golul din prima repriză şi consideră că victoria din meciul de la Salonic reprezintă un miracol:

Arbitrajul a fost puţin de partea cealaltă, dar am reuşit un miracol. Să zicem că e foarte important pentru echipă. Să zicem că nu e meritul meu, e meritul lui Olaru care s-a bătut pentru minge. Jumate-jumate, dar mai mult pentru el.

Am avut 1-0, a trebuit să apărăm rezultatul, ne-am bătut pentru fiecare minge şi a ieşit bine. Cu siguranţă, avem 6 puncte, nu ni le mai fură nimeni. Acum ne gândim la Buzău, să fim şi în campionat acolo sus.

Ne pare foarte rău pentru accidentări, e cea mai urâtă chestie pentru fotbalişti. Le dedicăm aceste 3 puncte”, a declarat Daniel Bîrligea, la digisport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

17:09

„Să îmi aducă factura!” Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City! Ce surpriză i-au pregătit aceştia

16:39

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

16:21

Jose Mourinho ar putea pleca de la Fenerbahce! „The Special One” e dorit în Premier League

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și