Închide meniul

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania! Decizia luată în cazul lui Bîrligea

Alex Ioniță Publicat: 4 octombrie 2024, 15:31

Reclamă
Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania! Decizia luată în cazul lui Bîrligea

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania!

Profimedia

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania, din Nations League. Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, mați, 15 octombrie, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De notat este faptul că în lotul echipei naționale nu a fost inclus Daniel Bîrligea, atacantul care a marcat pentru FCSB în victoria cu PAOK, scor 1-0, din UEFA Europa League. Atacantul campioanei a ajuns la 2 goluri consecutive în competiția europeană.

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania!

Iată lotul echipei naționale a României, pentru meciurile cu Cipru și Lituania:

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

Reclamă
Reclamă

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Reclamă

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

Entuziasmul l-a readus în iarbă pe Mircea Lucescu! „Aveam o obligaţie faţă de naţionala pe care am iubit-o tot timpul”, a spus selecţionerul! România joacă în Lituania, pe 15 octombrie, în direct la Antena 1.

Mircea Lucescu a vorbit în magazinul UEFA Nations League despre revenirea pe banca României.

„Am simţit nevoia să revin la echipa naţională. Şi să-mi închei activitatea de foarte lungă durată… ca antrenor al echipei naţionale a României”

Lucescu n-a vrut să rostească cuvântul calificare – dar a simţit că asta e dorinţa cea mare a jucătorilor. Să meargă la un Mondial.

„Targetul e fiecare meci să-l câştigăm. În fotbal e greu să-ţi propui ceva şi să fii sigur că-l duci la îndeplinire”, a precizat Mircea Lucescu.

80 de ani va avea Lucescu la Mondial.

„Cred că prezenţa mea ajută. Atât timp cât sănătatea îmi va permite şi cât entuziasmul va rezista”, a mai declarat Mircea Lucescu.

La primele bătălii, Lucescu n-a stat deloc pe bancă. Şi în Lituania, pe 15 octombrie la Antena 1, va trăi meciul în picioare.

„Nu pot să suport să vad un meci de fotbal stând pe bancă”, a dezvăluit Mircea Lucescu râzând

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:01

Suspendarea lui Paul Pogba a fost redusă! Când poate reveni francezul lui Juventus pe teren

19:29

Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei

19:24

Marius Şumudică a spus motivul pentru care nu a văzut victoria FCSB-ului cu PAOK! Mesajul pe care l-a transmis echipei lui Becali

19:17

Ce coincidenţă! Jannik Sinner şi Aryna Sabalenka, sezoane în oglindă în 2024. Ce au în comun cei doi mari campioni

18:48

VIDEOCum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și