Închide meniul

De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2024, 8:22

Reclamă
De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul

De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în "primăvara" Europa League

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a făcut calculul şi a dezvăluit de câte puncte mai are nevoie FCSB, pentru a se califica în „primăvara” Europa League. Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a dezvăluit că victoria cu PAOK a fost peste aşteptările tuturor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ocupă locul patru în clasamentul grupei din Europa League, după două victorii obţinute în primele două etape. Campioana are acelaşi golaveraj cu ocupanta locului trei, Tottenham.

De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League

Mihai Stoica a declarat că FCSB mai are nevoie de trei puncte, pentru a se califica în fazele eliminatorii din Europa League. Acesta a declarat că nu s-ar fi aşteptat ca PAOK să piardă şi al treilea meci la rând, după înfrângerile cu Galatasaray şi cu Aris.

MM a subliniat tactica bine pusă la punct a FCSB-ului, care a reuşit să reziste aproape o repriză în inferioritate numerică, pe „Toumba”.

„Este o victorie foarte mare, mai ales că nu prea o vedeam venind. De ce? Nu neapărat că e o mare diferență de bugete, jucau campioana Greciei și cea a României. Nu prea o vedeam pe PAOK pierzând al 3-lea meci consecutiv, când am văzut că bagă și cea mai bună echipă…

Reclamă
Reclamă

A pierdut cu Galatasaray, eu zic că nemeritat, apoi cu Aris. Este o victorie peste așteptări. Ne mai trebuie o victorie (n.r. pentru calificare).

A fost sacrificiu, dar și foarte multă minte. Aș vrea să subliniez ceva ce nu prea s-a discutat. S-a văzut sprintul lui Olaru, al lui Bîrligea, imbatabilitatea în aer a jucătorilor noștri, intervențiile colosale ale lui Târnovanu, dar nu s-a văzut cât de bine a fost pregătit tactic meciul ăsta. Se vorbește prea puțin despre cum au pregătit antrenorii noștri. Acești 4 antrenori, Elias, Pintilii, Filip și Alin Stoica, pe care îi văd tot timul împreună. Dacă îl cauți pe unul, îi găsești pe toți.

Nu i-am dat șanse lui PAOK cât s-a jucat 11 la 11. Au avut o singură ocazie în repriza a doua, OK, să zicem două, e foarte puțin. De ce? Pentru că s-a jucat impecabil tactic. Am aglomerat foarte bine zona centrală. Unde sunt specialiștii care mă ironizau când ziceam de Miculescu? Nu a pierdut niciun duel aerian. Octavian Popescu, noul Garnacho cu freza aia, cum s-a apărat acolo, în stânga”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, despre starea lui Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre starea lui Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB. Mijlocaşul roş-albaştrilor a fost ghinionistul serii de joi în victoria campioanei României de pe terenul formaţiei lui Răzvan Lucescu, în a doua etapă a fazei principale din Europa League.

Lixandru s-a accidentat pe finalul primei reprize şi a părăsit terenul pe targă. Din nefericire, accidentarea lui este una gravă, iar mijlocaşul FCSB-ului va lipsi mult de pe teren.

Abia a intrat la RMN, facem puţin cam devreme, dar la mecanism e ligamentul încrucişat anterior. El de aia s-a şi speriat, pentru că l-a auzit pocnind şi a simţit o durere înfiorătoare.

Îl durea foarte tare, era marcat, săracul tot repeta obsesiv: «Nu era momentul». I-am zis că niciodată nu e momentul”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Florin Prunea a făcut-o praf pe Rangers pentru cum s-a comportat cu Ianis Hagi: „Nu mă aşteptam! Cel mai jos nivel”

11:48

Adrian Mutu a criticat transferurile de la Rapid! Jucătorii luaţi la ţintă: „Sub aşteptări / Investiţie eşuată!”

11:35

Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK

11:23

CFR Cluj – Poli Iaşi, LIVE TEXT, 19:00! Clujenii lui Dan Petrescu, fără victorie de trei etape! Echipele probabile

10:53

Decizia radicală luată de FCSB după ce AMFB a fost radiată de instanţă! Anunţul clubului patronat de Gigi Becali

10:49

„Călugării au trimis mingea în bară!” Adrian Porumboiu, declaraţie savuroasă după victoria eroică a FCSB-ului cu PAOK

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK
Citește și