Închide meniul

„Coşmarul s-a încheiat!” Paul Pogba a reacţionat, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2024, 8:39

Reclamă
„Coşmarul s-a încheiat! Paul Pogba a reacţionat, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj

Paul Pogba a reacţionat, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj

Paul Pogba, în timpul unui meci la Juventus, din 2023/ Profimedia

Paul Pogba a reacţionat la scurt timp după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj. Starul francez abia aşteaptă să revină pe teren şi le-a mulţumit public judecătorilor de la Tribunalul de la Lausanne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, Paul Pogba a primit o suspendare uriaşă de patru ani. Mijlocaşul de 31 de ani a făcut apel la TAS, iar suspendarea i-a fost redusă la un an şi jumătate.

Paul Pogba a reacţionat, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj

Paul Pogba va putea reveni la antrenamentele lui Juventus în luna ianuarie, iar în luna martie ar putea reveni chiar pe teren. Mijlocaşul francez abia aşteaptă să-şi reia activitatea şi a transmis un mesaj ferm, prin care mărturiseşte faptul că nu a consumat în mod intenţionat substanţe interzise, ci un supliment i-a fost recomandat de medicul său.

Paul Pogba a evoluat ultima dată în luna august a anului 2023. El a fost ulterior suspendat, după ce a fost depistat pozitiv la un test anti-doping, cu valori mult prea mari de testosteron.

„În sfârșit, coșmarul e gata. După decizia TAS pot aștepta în sfârșit ziua în care pot să-mi urmez din nou visul.

Reclamă
Reclamă

Mereu am zis că n-am încălcat niciodată cu bună știință regulamentul WADA atunci când am luat acel supliment nutritiv recomandat de un doctor, care nu afectează sau îmbunătățește performanța sportivilor.

Joc cu integritate și chiar dacă trebuie să accept că ce am făcut este o greșeală ignorantă, vreau să le mulțumesc public celor de la TAS care mi-au auzit explicațiile.

A fost o perioadă extrem de stresantă în viața mea, pentru că tot ce am lucrat din greu a fost pus pe pauză brusc. Vă mulțumesc tuturor pentru dragoste și sprijin. Pur și simplu nu pot aștepta să revin pe teren”, a transmis Paul Pogba, după ce i s-a redus suspendarea pentru dopaj, conform goal.com.

Reclamă

Suspendarea lui Paul Pogba a fost redusă

Suspendarea lui Paul Pogba a fost redusă. Starul francez, care a primit în primă fază o suspendare de patru ani după ce a fost depistat pozitiv în urma unui test anti-doping, a avut câştig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Potrivit lui Fabrizio Romano, care citează dailymail.co.uk, Paul Pogba poate reveni la antrenamentele lui Juventus în luna ianuarie. Cu toate acestea, francezul mai trebuie să aştepte până în luna martie pentru a putea evolua în meciuri oficiale.

În august 2023, după o victorie a lui Juventus în faţa celor de la Udinese, Paul Pogba a ieşit pozitiv cu testosteron. Suspendarea provizorie a venit abia pe 11 septembrie 2023, după care contraexpertiza cerută de avocaţii francezului a confirmat că s-a găsiz prezenţa metaboliţilor de testosteron în organismul lui Pogba.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Florin Prunea a făcut-o praf pe Rangers pentru cum s-a comportat cu Ianis Hagi: „Nu mă aşteptam! Cel mai jos nivel”

11:48

Adrian Mutu a criticat transferurile de la Rapid! Jucătorii luaţi la ţintă: „Sub aşteptări / Investiţie eşuată!”

11:35

Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK

11:23

CFR Cluj – Poli Iaşi, LIVE TEXT, 19:00! Clujenii lui Dan Petrescu, fără victorie de trei etape! Echipele probabile

10:53

Decizia radicală luată de FCSB după ce AMFB a fost radiată de instanţă! Anunţul clubului patronat de Gigi Becali

10:49

„Călugării au trimis mingea în bară!” Adrian Porumboiu, declaraţie savuroasă după victoria eroică a FCSB-ului cu PAOK

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK
Citește și