Închide meniul
Foto

„Trio de putere” Cum a apărut Pescobar alături de milionarul român care i-a devenit partener şi de bruneta care îi promovează

Publicat: 5 octombrie 2024, 14:58

Reclamă
„Trio de putere” Cum a apărut Pescobar alături de milionarul român care i-a devenit partener şi de bruneta care îi promovează

Cum a apărut Pescobar alături de milionarul român care i-a devenit partener şi de bruneta care îi promovează

Pescobar / Facebook Paul Nicolau

Pescobar a realizat, recent, un parteneriat cu milionarul român Ştefan Mandachi, fostul patron al lanţului de restaurante Spartan. Iată cum a apărut Pescobar alături de milionarul român care i-a devenit partener.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această lună, Taverna Racilor îşi va desfăşura activitatea şi în Suceava, la hotelul deţinut de Mandachi. Deschiderea Tavernei Racilor la hotelul lui Mandachi a avut loc vineri.

„Trio de putere” Cum a apărut Pescobar alături de milionarul român care i-a devenit partener şi de bruneta care îi promovează

Sâmbătă, Pescobar s-a filmat alături de Ştefan Mandachi şi de managerul hotelului lui Mandachi, Larisa, ce le promovează afacerea celor doi.

Dragilor, trio de putere, aici la Suceava, în Bucovina. Gazda, nimeni altul decât Mandachi. Cum se zice, maestra de ceremonii, Lavinia. Şi eu, Pescobar. Facem luna de 31 de zile, că ne stă în putinţă, nu-i problemă. Cam atât s-a putut.

Familia racilor e cea mai mare familie din România în momentul ăsta”, a spus Pescobar, într-un clip postat pe contul lui de Instagram, în care a apărut alături de Lavinia şi de Ştefan Mandachi.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Pescobar (@pescobar.paulnicolau)

Ştefan Mandachi a precizat că business-ul pe care el şi Pescobar l-au deschis în Suceava are deja succes. „1.000 de oameni astăzi”, a subliniat omul de afaceri.

Pescobar, un alt gest uriaş pentru tineri după ce i-a premiat pe absolvenţii care au luat 10 la BAC! Câţi bani a scos din buzunar

Pescobar a făcut un alt gest uriaş pentru tineri după ce i-a premiat pe absolvenţii care au luat 10 la BAC! De data aceasta cunoscutul proprietar de restaurante a sărit în ajutorul unor elevi care organizau Balul Bobocilor.

Reclamă

Pescobar le-a oferit liceenilor 3.000 de lei pentru a organiza Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, din Rădăuţi. A fost cea mai mare donaţie pe care aceştia au primit-o.

Au depus efort, s-au chinuit, m-au căutat, m-au găsit. Am vrut să fiu și eu undercover, dar n-am reușit. Bravo!”, a transmis Paul Nicolau, cunoscut ca „Pescobar”, pe reţelele sociale.

Deci, dragilor, susținem cu 3.000 de lei Balul bobocilor din Rădăuți. Am trimis”, a adăugat patronul Tavernei Racilor.

Pescobar le-a promis celor care au luat 10 la BAC anul acesta că îi va recompensa, simbolic, cu câte 100 de euro. El s-a ţinut de cuvânt, dar a mărturisit că a fost foarte greu să ia legătura cu toţi absolvenţii de liceu care au luat 10 la BAC în sesiunea de vară.

Facem așa: cine ia 10 la Bac are 100 de euro de la mine. Toți care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide, cu învățătură că asta e cheia succesului… una din ele. Cartea e sfântă. Spor la învățat, copii!”, anunţa Pescobar.

Pescobar îşi desfăşoară activitatea în unele locaţii pe care le-a închiriat de la Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF. Pescobar şi Dragomir au o relaţie specială. De altfel, cunoscutul proprietar de restaurante a şi cumpărat un penthouse de lux de la Dumitru Dragomir.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:10

LIVE TEXTCFR Cluj – Poli Iaşi 2-0! Kamara şi Louis Munteanu au marcat după două cornere. Start perfect pentru echipa lui Petrescu

19:10

Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement

19:00

SCM Rm. Vâlcea – Dunajska 28-26. Victorie muncită pentru vâlcence în preliminariile European League

18:48

FotoIoan Ovidiu Sabău, criză de nervi în Unirea Slobozia – U Cluj! Momentul în care și-a ieșit din minți

18:41

Ma Long – Lin Shidong, marea finală masculină de la China Smash 2024. O nouă finală pentru cel mai titrat jucător din istorie

18:38

Unirea Slobozia – U Cluj 2-2. Surpriză de proporţii! Liderul Ligii 1, încurcat de o nou-promovată. Sabău, egalul lui Mihalcea

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 6 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”
Citește și