Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, imagine provocatoare din pat. Răsfăţul de care a avut parte: „Incredibilă!”

Publicat: 5 octombrie 2024, 17:16

Reclamă
Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, imagine provocatoare din pat. Răsfăţul de care a avut parte: „Incredibilă!”

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, imagine provocatoare din pat

Colaj Instagram

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu a postat o imagine incendiară din pat. Mayra a fost într-o vacanţă de lux la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu are cu ce se mândri. Fiica sa, Mayra, este de o eleganţă aparte şi obişnuieşte să meargă în vacanţe de lux. La ultima, Mayra a postat o imagine provocatoare din pat. (VEZI IMAGINI PROVOCATOARE ÎN GALERIA FOTO)

Unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, imagine provocatoare din pat

Fiica lui Ilie Dumitrescu a avut parte de un răsfăţ total într-o vacanţă de vis la Roma. Fanii au reacţionat imediat când au văzut imaginile postate. „Superbă„, „Eşti frumoasă” sau „Incredibilă” au fost câteva dintre comentariile primite.

Ilie Dumitrescu a făcut dezvăluiri unice despre unica sa fiică: „A moştenit de la mine!” Ce studii are Mayra

Ilie Dumitrescu a făcut dezvăluiri unice despre unica sa fiică. Mayra Dumitrescu a apărut într-o poză alături de fratele său, Toto Dumitrescu. Ilie Dumitrescu are 4 copii din cele două căsnicii pe care le-a avut. Din căsnicia cu Nela, Ilie Dumitrescu îi are pe Dani şi Sică, în timp ce din căsnicia cu Letiţia Badea, fostul internaţional îi are pe Toto şi pe Mayra.

Da, este o relație specială între Toto și Mayra. Amândoi au beneficiat de educația primită la una dintre cele mai importante unități de învățământ din lume, de la Cambridge.

Reclamă
Reclamă

E un sentiment profund când îi vezi cât de bine se înțeleg și ce relație frumoasă au. Mayra are calități deosebite. E superprofesionistă, pot spune că a moștenit asta de la mine, e studentă la SNSPA, acum.

Toto e stilat, manierat, mereu atent, profesionist și el, contează mult educația. Eu mereu am avut chestia asta, am ținut ca ai mei copii să fie educați. Te ajută foarte mult în viață. De aceea am și ținut să facă școala britanică. Pentru că acolo te formezi ca om, își poți alege materiile, te învață cum să-ți găsești drumul în viață, este foarte important. Sunt mândru de toți copiii mei și mă bucur că am parte de ei”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

  • DA

    74%

  • NU

    26%

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:37

LIVE VIDEOSporting – Casa Pia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Programul complet din Liga Portugal

22:30

LIVE TEXTOţelul – Universitatea Craiova 1-1! Juric, gol fabulos cu călcâiul în startul derby-ului. Baiaram a restabilit imediat egalitatea

22:18

„Îmi doresc să câștige CFR Cluj campionatul”. Mihai Stoica a auzit declaraţia jucătorului de la Poli Iaşi şi a răbufnit

21:53

„Greşelile sunt prea mari împotriva noastră!” Dan Petrescu a pus „tunurile” pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

21:46

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a făcut spectacol

21:33

VIDEOPanetolikos – AEK 1-0! Surpriză în Grecia! Prima înfrângere a sezonului pentru lider. Cum poate profita Răzvan Lucescu

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și