Închide meniul

Patrice Evra, val de critici asupra lui Kylian Mbappe: „I-ai dat cheile de la PSG şi naţională, dar nu e la nivelul lui Benzema!”

Publicat: 5 octombrie 2024, 17:58

Reclamă
Patrice Evra, val de critici asupra lui Kylian Mbappe: „I-ai dat cheile de la PSG şi naţională, dar nu e la nivelul lui Benzema!

Patrice Evra, val de critici asupra lui Kylian Mbappe

Patrice Evra şi Kylian Mbappe / Colaj Profimediaimages

Patrice Evra a lansat un val de critici asupra lui Kylian Mbappe. Fundaşul de legendă al lui Manchester United şi al naţionalei Franţei este nemulţumit de starul ajuns în această vară la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evra este convins că lui Mbappe i s-a dat prea multă putere atât în vestiarul lui PSG, cât şi cel al „Les Bleus”. Asigură că francezii au făcut o eroare uriaşă.

Patrice Evra, val de critici asupra lui Kylian Mbappe

Vicecampion european în tricoul Franţei, în 2016, Patrice Evra nu înţelege de ce banderola de căpitan a ajuns la Mbappe după retragerea lui Hugo Lloris.

Nu numai Deschamps, ci toată Franţa i-a oferit prea mult lui Mbappe. I-ai dat cheile de la PSG, i-ai dat cheile de la naţionala Franţei, dar Mbappe este încă un jucător tânăr.

Tu ai fost cel care a creat legenda în jurul lui Mbappe. Cu tot respectul pentru el, dar încă nu a ajuns la nivelul lui Benzema.

Reclamă
Reclamă

Bineînţeles că i-aş fi dat banderola lui Griezmann, fără ezitare. Nu i-aş fi dat-o niciodată lui Mbappe. Dă-i totul băiatului. Cum vrei să mai fie motivat după aceea? Dacă primeşti totul, vrei să mai depui efort?”, a spus Evra, potrivit marca.com.

Cu 81 de selecţii în naţionala Franţei, Patrice Evra a anunţat care este motivul adevărat pentru care Deschamps a decis să nu îl convoace pe Kylian Mbappe.

„Dacă îl chemi şi se accidentează, este cel mai bun mod de a-ţi distruge relaţia cu Florentino Perez. Real Madrid nu este PSG, nu poţi să îţi asumi acest risc!„, a afirmat Evra.

Reclamă

Mbappe a acuzat probleme medicale şi a fost rezervă în derby-ul Atletico – Real Madrid 1-1. A intrat după pauză, dar nu a reuşit să trimită niciun şut spre poarta rivalilor din La Liga.

Kylian Mbappe a marcat 48 de goluri în 86 de selecţii la echipa naţională. Este depăşit numai de Olivier Giroud (57) şi Thierry Henry (51).

Carlo Ancelotti, reacţie după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps

Starul francez s-a accidentat în meciul din La Liga cu Alaves şi nu a mai fost convocat de Didier Deschamps pentru cele două meciuri ale naţionalei Franţei din Nations League din luna octombrie. Cu toate acestea, el a evoluat în meciul cu Lille din Champions League, pierdut de madrileni, scor 0-1. Chiar dacă prestaţia lui Mbappe a fost mult sub aşteptări, Ancelotti a anunţat că problema cu care starul francez s-a confruntat a trecut, chiar dacă francezul nu este apt 100%.

Kylian Mbappe, absent de pe lista selecţionerului Didier Deschamps pentru următoarele două meciuri ale Franţei, face parte din lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Villarreal din La Liga, scrie AFP.

Mbappe a avut o problemă care pare să fi fost rezolvată, nu este încă 100%, chiar dacă s-a antrenat normal”, a declarat antrenorul său, Carlo Ancelotti, într-o conferinţă de presă vineri, potrivit agerpres.ro.

În ceea ce priveşte neconvocarea la naţionala Franţei pentru următoarele două meciuri din Liga Naţiunilor, tehnicianul italian a menţionat că nu are „un cuvânt de spus în deciziile selecţionerilor”.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:37

LIVE VIDEOSporting – Casa Pia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Programul complet din Liga Portugal

22:30

LIVE TEXTOţelul – Universitatea Craiova 1-1! Juric, gol fabulos cu călcâiul în startul derby-ului. Baiaram a restabilit imediat egalitatea

22:18

„Îmi doresc să câștige CFR Cluj campionatul”. Mihai Stoica a auzit declaraţia jucătorului de la Poli Iaşi şi a răbufnit

21:53

„Greşelile sunt prea mari împotriva noastră!” Dan Petrescu a pus „tunurile” pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

21:46

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a făcut spectacol

21:33

VIDEOPanetolikos – AEK 1-0! Surpriză în Grecia! Prima înfrângere a sezonului pentru lider. Cum poate profita Răzvan Lucescu

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și