Închide meniul

„De ce să fie trist?” Elias Charalambous, mesaj direct după Mircea Lucescu nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la echipa națională

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2024, 17:30

Reclamă
„De ce să fie trist? Elias Charalambous, mesaj direct după Mircea Lucescu nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la echipa națională

Elias Charalambous, mesaj direct după Mircea Lucescu nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la echipa națională

Colaj cu Elias Charalambous și Daniel Bîrligea / Profimedia și AS.ro

Elias Charalambous a transmis un mesaj direct după Mircea Lucescu nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la echipa națională. Antrenorul de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă premergătoare partidei cu Gloria Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu l-a lăsat „acasă” pe Daniel Bîrligea, pentru „dubla” tricolorilor cu Cipru și Lituania, din luna octombrie. Lituania – România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe data de 15 octombrie, de la ora 21.45.

Elias Charalambous, mesaj direct după Mircea Lucescu nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la echipa națională

La conferința de presă, Charalambous a fost întrebat dacă Daniel Bîrligea a fost afectat de faptul că nu a prins lotul echipei naționale, chiar dacă a marcat două goluri pentru FCSB, în Europa League, în meciurile cu RFS și PAOK.

Elias Charalambous a spus că Daniel Bîrligea nu are de ce să fie supărat și a menționat că, în opinia sa, atacantul va ajunge în lotul echipei naționale. Pentru moment însă, tehnicianul campioanei a transmis că deciziile lui Mircea Lucescu trebuie respectate.

(n.r. despre Daniel Bîrligea) De ce să fie trist? Sigur, toți jucătorii vor să fie la națională, dar acolo e un antrenor (n.r. Mircea Lucescu) cu o foarte mare experiență, care decide cine va fi convocat. Toată lumea trebuie să îi respecte opinia.

Reclamă
Reclamă

Bîrligea e un jucător care ne ajută mult, un atacant foarte bun. Sunt sigur că la un moment dat va fi la echipa națională”, a spus Elias Charalambous.

De asemenea, în cadrul conferinței de presă, Elias Charalambous a vorbit și despre accidentarea lui Mihai Lixandru. Mijlocașul campioanei a ieșit de pe teren în prima repriză a duelului cu PAOK și va absenta pentru o perioadă lungă de timp, din cauza unei rupturi de ligamente.

„L-am pierdut pe Lix, are o ruptură de ligamente. Asta e viața în fotbal. Lix este un băiat puternic, o să aibă nevoie de o perioadă lungă pentru a se recupera, dar mentalitatea lui e puternică și se va întoarce și mai puternic”, a mai spus antrenorul.

Reclamă

FCSB se va duela cu Gloria Buzău duminică, de la ora 21:00. Meciul de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mircea Lucescu l-a lăsat acasă pe Daniel Bîrligea şi se bazează pe George Puşcaş pentru „dubla” cu Cipru şi Lituania!

Daniel Bîrligea a marcat singurul gol al meciului cu PAOK, încheiat cu victoria celor de la FCSB, scor 1-0. Meciul din etapa a 2-a a Europa League a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Totuși, de notat este faptul că și George Pușcaș merge la echipa națională în formă. Atacantul român a marcat o „dublă” pentru Bodrumspor, în duelul cu Adana Demirspor, încheiat cu scorul de 3-1. În momentul de față, cota de piață a lui Pușcaș este de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Daniel Bîrligea a marcat 2 goluri în tricoul campioanei, de la momentul transferului. Ambele reușite le-a semnat în Europa League, în cadrul partidelor cu RFS (4-1) și cu PAOK (1-0). În momentul de față, Bîrligea este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului citat anterior.

De asemenea, în lot și-a făcut apariția, din nou, și Virgil Ghiță, jucător legitimat la Cracovia. Fundașul a marcat 3 goluri pentru echipa de club în ultimele 4 partide.

O altă surpriză este și convocarea lui Pașcanu, legitimat la Rapid.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc” între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele de start

21:11

LIVE VIDEOPanetolikos – AEK se joacă ACUM în AntenaPLAY! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie!

20:54

Panică pe teren, la CFR Cluj – Poli Iaşi. Medicii de pe ambulanţă, chemaţi de urgenţă! Kamara a văzut direct cartonaş roşu

20:10

CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv

20:06

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

20:03

Ferencvaros – Gloria Bistrița 32-28, în Liga Campionilor la handbal feminin! Al 3-lea eșec la rând pentru elevele lui Pera

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și