Închide meniul
EXCLUSIV

Cristina Neagu, despre „povara” celebrităţii: „Nu te gândi acum că sunt Messi şi Ronaldo şi nu pot merge pe stradă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 octombrie 2024, 17:49

Reclamă
Cristina Neagu, despre „povara celebrităţii: „Nu te gândi acum că sunt Messi şi Ronaldo şi nu pot merge pe stradă!

Cristina Neagu a avut un discurs despre "povara" celebrităţii

Captură AntenaSport

Cristina Neagu a avut un discurs despre „povara” celebrităţii. Marea handbalistă a României a spus că nu de fiecare dată „este cel mai plăcut lucru” să fii celebru. Interviul eveniment cu Cristina Neagu va fi marţi, de la 10:30, live pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu a recunoscut că fanii o opresc şi pe stradă şi că nu este mereu un lucru tocmai plăcut. Cristina Neagu a spus că nu şi-a dorit niciodată această faimă.

Cristina Neagu, despre „povara” celebrităţii

Oamenii mă recunosc pe unde merg. Nu de fiecare dată e cel mai plăcut lucru. Eu, în capul meu de copil, când m-am apucat de handbal şi îmi doream să fiu cea mai bună handbalistă din lume, nu-mi doream această faimă neapărat. Aş vrea să fiu o persoană obişnuită. Nu te gândi acum că sunt Messi sau Cristiano Ronaldo la modul că ies pe stradă şi nu pot să merg pe stradă că sar oamenii pe mine„, a spus Cristina Neagu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă

Puţină lume ştie despre Cristina Neagu că a jucat fotbal, înainte să ajungă la handbal. Ghencea şi FCSB i-au rămas la suflet celei mai bune handbaliste a României! Când era mică, Neagu mergea des la meciurile lui FCSB din Ghencea.

Ne mai şi antrenam acolo. Mai mergeam cu câteva colege să ne uităm la antrenament pentru că ne plăcea mult fotbalul. Mergeam şi la meciuri”, a declarat Cristina Neagu pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă

Ea vrea s-o vadă pe FCSB în Europa League în acest sezon.

Mi-ar plăcea să ajung la un meci-două. Sper să reuşesc măcar la cel cu Manchester United”, a mai spus Cristina Neagu pentru AntenaSport. Înainte să fie mână forte la handbal, Neagu a dat şi goluri cu piciorul.

(n.r: Până la 12 ani nu te întâlnisei cu handbalul deloc?) Cu handbalul, nu. La şcoală am făcut baschet, fotbal”, ne-a dezvăluit Cristina Neagu. Cea mai tare handbalistă a României are 4 Baloane de Aur şi a fost poreclită des „Messi din handbal”.

Reclamă

Pe deoparte îţi dai seama că e onorant să zic aşa… Messi e Messi şi nu trebuie să detaliem, dar pe de altă parte eu sunt Cristina Neagu şi asta vreau să fiu”, a mai declarat Cristina Neagu pentru AntenaSport.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc” între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele de start

21:11

LIVE VIDEOPanetolikos – AEK se joacă ACUM în AntenaPLAY! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie!

20:54

Panică pe teren, la CFR Cluj – Poli Iaşi. Medicii de pe ambulanţă, chemaţi de urgenţă! Kamara a văzut direct cartonaş roşu

20:10

CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv

20:06

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

20:03

Ferencvaros – Gloria Bistrița 32-28, în Liga Campionilor la handbal feminin! Al 3-lea eșec la rând pentru elevele lui Pera

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și