Închide meniul

Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement

Publicat: 5 octombrie 2024, 19:10

Reclamă
Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement

Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement

Ianis Hagi şi Philippe Clement / Colaj Profimediaimages

Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce Ianis Hagi a fost reprimit la antrenamentele primei echipe. Philippe Clement a fost surprins de forma în care este internaţionalul român şi a luat o decizie surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă nu este o opţiune!„, a fost mesajul transmis de Clement la conferinţa de presă de miercuri, premergătoare meciului Rangers – Olympique Lyon, scor 1-4, din grupa principală a Europa League.

Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente

Jurnaliştii scoţieni anunţă că belgianul de pe banca lui Rangers s-a răzgândit şi este gata să îl titularizeze pe Ianis Hagi chiar în acest weekend. Gruparea de pe Ibrox primeşte vizita lui St. Johnstone, în etapa a 7-a din campionat.

Ianis Hagi va fi titular! Revenirea lui la prima echipă a fost marea veste a acestei săptămâni. Românul va da cu siguranţă un impuls echipei şi fanilor, iar creativitatea lui Ianis va fi utilă împotriva unei echipe ca St Johnstone, care îi poate face viaţa dificilă lui Rangers„, au analizat scoţienii de la rangersreview.co.uk.

Ianis a fost ultima dată titular la Rangers în luna mai a anului trecut. 11 goluri a marcat fiul „Regelui” în cele 63 de meciuri din campionatul Scoţiei.

Reclamă
Reclamă

Gică Hagi a avut o primă reacţie după ce Ianis s-a întors la prima echipă a lui Rangers. Managerul de la Farul a transmis un mesaj scurt, mărturisind că fiul său evoluează la un club uriaș.

(N.r. Ianis a renunțat la o sumă de bani pentru a juca) Ianis e la un club imens, mare. Ianis e fericit. Eu sunt liniștit acum, pot să dorm liniștit”, a spus zâmbind Gică Hagi, la conferința de presă.

Ce a spus Philippe Clement despre Ianis Hagi

Ianis Hagi a evoluat la echipa a doua a lui Rangers, de la revenirea din împrumutul la Alaves. Totul din cauza unei clauze din contract. Ianis a jucat 99 de meciuri în toate competiţiile şi ar fi primit un bonus de peste 300.000 de euro dacă atingea borna 100. Românul a fost reprimit la prima echipă abia după ce a renunţat la acea clauză. Clement s-a bucurat că se va putea baza pe Ianis Hagi.

Reclamă

(Cât de mult te-ai bucurat că Ianis Hagi s-a întors la prima echipă?) Ianis a avut o problemă legată de contract, care era de înainte să vin eu aici. Aceasta s-a rezolvat acum, astfel că Hagi s-a întors la antrenamentele echipei mari. Vrem să îl aducem la cel mai bun nivel și asta avem acum de făcut.

(Cum este să perspectiva de a-l avea pe Ianis Hagi drept o opţiune?) Încă nu este o opţiune. Este un drum de străbătut. Cu cât mai mulţi jucători ai, care pot să facă diferenţa, cu atât mai bine este. Cu siguranţă nu a fost o situaţie pe care mi-am dorit să o am. Acum s-a rezolvat!

(Nu ai putut grăbi negocierile dintre cele două părţi, pentru a arăta că îl vrei la echipă?) Nu vreau să răspund la această întrebare, este o problemă internă.

Ianis s-a antrenat o singură dată, s-a pregătit doar la echipa a doua. L-am lăsat să joace meciuri cu echipa secundă, pentru a fi cât mai bine din punct de vedere fizic. Vom vedea în următoarele săptămâni cum este. Trebuie să se lupte pentru un loc în echipă. La fel este şi pentru ceilalţi jucători„, a declarat Philippe Clement la mijlocul acestei săptămâni.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 5 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 6 Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB
Citește și