Închide meniul

Probleme uriaşe la Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB! Încă un jucător, trimis acasă de la naţională

Viviana Moraru Publicat: 6 octombrie 2024, 16:35

Reclamă
Probleme uriaşe la Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB! Încă un jucător, trimis acasă de la naţională

Probleme uriaşe la Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB

Jucătorii de la Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Dinamo se confruntă cu probleme uriaşe, înaintea derby-ului cu FCSB, care se va disputa după pauza datorată meciurilor echipelor naţionale. Încă un jucător a fost trimis acasă de la echipa naţională, după ce s-a accidentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Cătălin Cîrjan. Decarul lui Dinamo s-a accidentat în duelul cu Farul şi staff-ul naţionalei U21 a constatat faptul că nu poate fi recuperat la timp pentru „dubla” decisivă cu Muntenegru şi Elveţia.

Probleme uriaşe la Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB

Cătălin Cîrjan fusese convocat de Daniel Pancu la naţională, însă selecţionerul nu se va putea baza pe serviciile acestuia. FRF a anunţat că decarul dinamoviştilor a fost trimis acasă, deoarece în urma investigaţiilor medicale la care a fost supus, jucătorul nu poate fi apt la ora meciului cu Muntenegru.

După plecarea lui Cătălin Cîrjan din lotul naţionalei, Daniel Pancu a luat decizia de a nu mai convoca niciun alt jucător. Astfel, selecţionerul va avea la dispoziţie 23 de „tricolori”, pentru „dubla” decisivă pentru calificarea la EURO U21.

„În urma investigațiilor efectuate la intrarea în cantonament, s-a stabilit că jucătorul celor de la Dinamo, Cătălin Cîrjan, ieșit accidentat în partida din campionat, nu poate fi recuperat în timp util pentru cele două meciuri ale naționalei. Astfel, lotul României U21 va rămâne alcătuit din 23 de jucători”, a anunţat FRF.ro, despre Cătălin Cîrjan.

Reclamă
Reclamă

Acesta este al doilea jucător al lui Dinamo care este trimis acasă de la echipa naţională, din cauza unei accidentări. Şi Astrit Selmani a păţit acelaşi lucru, acesta fiind convocat în naţionala statului Kosovo, pentru meciurile din Liga Naţiunilor.

Pierderea lui Cătălin Cîrjan este una extrem de importantă pentru Daniel Pancu. România U21 urmează să dispute ultimele două partide din grupa de calificare la EURO U21: cu Muntenegru, pe 11 octombrie, şi cu Elveţia, pe 15 octombrie.

„Tricolorii” ocupă locul trei în grupă, cu 16 puncte, la egalitate cu Finlanda, care se clasează pe locul secund, şi cu Elveţia, care este lider.

Reclamă

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21

Daniel Pancu a anunţat lotul convocat pentru „dubla” decisivă din preliminariile EURO U21, iar Octavian Popescu se regăseşte pe listă. Decarul roş-albaştrilor revine sub „tricolor”, al doilea jucător convocat de la campioană fiind Alexandru Pantea.

Daniel Pancu l-a convocat şi pe Umit Akdag, un internaţional român care evoluează la Toulouse, în Ligue 1, şi care are şi cetăţenie turcă. Acesta a fost crescut la academia lui Chelsea şi în acest sezon a bifat minute şi în prima ligă din Franţa.

Lotul convocat de Daniel Pancu, pentru „dubla” decisivă cu Muntenegru U21 şi Elveţia U21

  • Portari: Răzvan Sava (Udinese / Italia), Robert Popa (UTA Arad), Alexandru Roșca (Dinamo);
  • Fundași: David Maftei (Oțelul Galați), Alexandru Pantea (FCSB), Cristian Ignat (FC Rapid 1923), Umit Akdag (Toulouse FC / Franța), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Cristian Licsandru (Dinamo), Costin Amzăr (Al Nasr / Emiratele Arabe Unite), Andrei Borza (FC Rapid 1923);
  • Mijlocași: Cătălin Vulturar (FC Rapid 1923), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia), Marius Corbu (APOEL Nicosia / Cipru), Robert Silaghi (Universitatea Cluj), Constantin Grameni (FC Rapid 1923), Mihnea Rădulescu (ACS Petrolul 52), Octavian Popescu (FCSB), Rareș Ilie (OGC Nice / Franța), Cristian Mihai (UTA Arad), Ianis Stoica (FC Hermannstadt);
  • Atacanți: Louis Munteanu (CFR Cluj), Vladislav Blănuță (Universitatea Cluj).
Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:04

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Guimaraes – Boavista s-a terminat 2-2! Nacional – Benfica se joacă ACUM

19:45

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie, după trei meciuri pierdute! Echipele

19:38

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău! Cum arată apărarea campioanei

19:30

Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată

19:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele de start

19:06

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și