Închide meniul

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2024, 19:06

Reclamă
Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

Colaj Profimedia - Digisport

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Carvajal s-a accidentat groaznic în finalul partidei cu Villarreal. Dani Carvajal va fi operat şi va lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon.

„În urma testelor realizate de staff-ul medical al lui Real Madrid pe jucătorul nostru, Dani Carvajal, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior, ruptură de ligament colateral extern și ruptură de tendon popliteu la piciorul drept. Va fi supus unei operații în următoarele zile”, a transmis Real Madrid, pe site-ul oficial.

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

Real Madrid a oficializat duminică prelungirea până în 2026 a contractului cu fundaşul Dani Carvajal (32 de ani). Iniţial, contractul jucătorului se încheia în iunie 2025. „Real Madrid doreşte să-i arate tot sprijinul şi afecţiunea şi să-i ureze însănătoşire rapidă, astfel încât să revină cât mai repede pe terenurile de fotbal”, scrie în comunicatul de presă publicat de gruparea Los Blancos.

La rândul său, Carvajal a reacţionat pe reţelele de socializare, având „doar cuvinte de mulţumire pentru Real Madrid şi preşedinte Florentino Perez”, subliniind că „în momentele dificile ne arătăm cu adevărat sufletul”.

Reclamă
Reclamă

Dani Carvajal a avut parte de o accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal 2-0. Căpitanul Realului a încercat să degajeze o minge, însă s-a ales cu o accidentare groaznică.

În minutul 3 al prelungirilor meciului, Dani Carvajal s-a accidentat după un duel cu Yeremi Pino. Reluările nu au arătat că a existat un contact dur. Dani Carvajal s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere. Imediat, colegii săi de la Real Madrid au venit lângă el să vadă ce s-a întâmplat. Durerea insuportabilă l-a făcut pe Carvajal să plângă în timp ce era scos cu targa de pe teren.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

Gigi Becali a distrus un jucător FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Face numai prostii! Le-am zis să nu-l mai bage!”

22:45

FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el

22:25

VIDEOPAOK, succes clar în meciul cu Levadiakos, live în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a urcat pe primul loc în Grecia

22:23

Panathinaikos – Olympiacos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Remiză în derby-ul „de foc” din Grecia

22:20

LIVE SCORERangers – St. Johnstone 1-0. Ianis Hagi, pentru prima oară în lot în acest sezon

22:11

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! „Dublă” superbă în FCSB – Gloria Buzău

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”
Citește și