Închide meniul

Interviu exclusiv cu Cristina Neagu marţi, de la ora 10:30, pe AS.ro! Cea mai bună handbalistă vorbeşte de retragere şi familie

Publicat: 7 octombrie 2024, 16:39

Reclamă
Interviu exclusiv cu Cristina Neagu marţi, de la ora 10:30, pe AS.ro! Cea mai bună handbalistă vorbeşte de retragere şi familie

Interviu exclusiv cu Cristina Neagu marţi, de la ora 10:30, pe AS.ro!

Cristina Neagu, în interviul exclusiv pentru AS.ro

Puteţi urmări un interviu exclusiv cu Cristina Neagu marţi, de la ora 10:30, pe AS.ro! De 4 ori declarată cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu va vorbi, printre altele, despre retragere şi familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu (36 de ani) a anunţat că se va retrage din activitate la finalul acestui sezon. De altfel, ea nu mai evoluează pentru naţionala feminină de handbal.

Interviu exclusiv cu Cristina Neagu marţi, de la ora 10:30, pe AS.ro! Cea mai bună handbalistă vorbeşte de retragere şi familie

În interviul pe care îl veţi putea urmări marţi dimineaţă, de la ora 10:30, pe site-ul nostru, Cristina Neagu va aborda mai multe subiecte importante.

Ea va da detalii despre retragerea ei. Neagu a transmis că nu mai vrea să continue în sport. Vedeta lui CSM Bucureşti se gândeşte să îşi întemeieze o familie după ce va renunţa la handbal.

Cristina Neagu îi mărturiseşte moderatorului nostru, Dan Pavel, că îşi doreşte să aibă şi copii.

Reclamă
Reclamă

Marea handbalistă va face dezvăluiri despre copilăria ei, precizând de ce a fost mereu chibzuită atunci când venea vorba despre bani. „Am trăit într-o familie în care părinţii, surorile au muncit foarte mult pentru lucrurile pe care le-au realizat şi niciodată nu mi-a plăcut să arunc cu banii”, spune ea.

Cristina Neagu cere şi renovarea Sălii Polivalente. Marea handbalistă consideră prioritară această investiţie pentru viitorul handbalului românesc.

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor! 10 goluri marcate în victoria cu Nykobing

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor, după ce a marcat 10 goluri marcate în victoria cu Nykobing, scor 27-26. Neagu a marcat numai puţin de 1.149 de goluri în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Reclamă

Campioana CSM Bucureşti a învins greu duminică, pe teren propriu, formaţia daneză Nykobing Falster Handboldclub, scor 27-26 (12-14), în etapa a IV-a din grupa A a Ligii Campionilor. Căpitanul Cristina Neagu a marcat 10 goluri şi a trecut pe primul loc în clasamentul all-time al golurilor marcate în competiţie, la ultimul sezon din carieră.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 10 goluri, Omoregie 5, pentru CSM, respectiv Magnussen 5, Bardrum 5, pentru Nykobing. În primele etape, CSM a obţinut rezultatele: 26-30 cu Gloria Bistriţa, 32-28 cu Storhamar Handball Elite şi 29-28 cu Podravka Koprivnica. După patru etape, CSM se află pe locul 4, cu 6 puncte. FTC Budapesta şi Krim Ljubljana, cu 8 puncte, neînvinse, se află pe primele două locuri.

Celelalte rezultate ale etapei a IV-a: FTC Budapesta – Gloria Bistriţa 32-28, Metz Handball – Podravka 35-31 şi Krim Ljubljana – Storhamar 25-23.

Cristina Neagu a ajuns la 1.145 de goluri în Liga Campionilor

În etapa a V-a, formaţia antrenată de Helle Thomsen va juca în deplasare, cu Krim Ljubljana, în 12 octombrie.

După patru etape, Cristina Neagu adună 1.145 goluri în cursa pentru titlul de golgeter all-time al competiţiei şi ocupă locul I. Duelul cu Jovanka Radicevic (Krim, 1.146) va continua până la finalul sezonului, când ambele handbaliste se vor retrage. Pe locul III se află Andrea Lekic (FTC Budapesta, 1.043), iar locul 4 în acest top select este ocupat de Anita Gorbicz, deja retrasă din activitate, cu 1.043 goluri.

În grupa B a competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti. Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

Didier Deschamps, noi explicaţii despre absenţa lui Kylian Mbappe de la naţionala Franţei: „Clubul e angajatorul, nu federaţia”

20:58

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! ”Nu mai este posibil”

20:26

După Ionuţ Panţîru, Gigi Becali l-a făcut praf pe un alt jucător al FCSB-ului: „L-am tras de şunci, cum l-a tras Dorinel pe ăla”

20:13

Mircea Lucescu l-a convocat pe Victor Dican în locul lui Adrian Şut la naţională! Convocare în premieră pentru jucătorul Farului

19:56

Andres Iniesta şi-a anunţat oficial retragerea din activitate! Mesajul transmis de fostul coleg al lui Lionel Messi

19:44

Manchester City, câştig de cauză după ce a dat în judecată Premier League! Anunţul făcut de „cetăţeni”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 4 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 5 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex” 6 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”
Citește și