Închide meniul

Cătălin Cîrjan, out de la Naționala U21! Mijlocașul de la Dinamo a părăsit cantonamentul

Alexandra Costea Publicat: 7 octombrie 2024, 18:19

Reclamă
Cătălin Cîrjan, out de la Naționala U21! Mijlocașul de la Dinamo a părăsit cantonamentul

Cătălin Cîrjan, out de la Naționala U21

Cătălin Cîrjan, în meciul dintre Dinamo Bucureţti şi Unirea Slobozia - Profimedia

Cătălin Cîrjan, out de la Naționala U21! Mijlocașul în vârstă de 21 de ani de la Dinamo a părăsit cantonamentul echipei naționale U21. Acesta nu va evolua în partidele cu Muntenegru și Elveția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decarul câinilor a fost convocat de Daniel Pancu la naționala U21 pentru meciurile cu Muntenegru și Elveția, din preliminariile Campionatului European de tineret. Din nefericire, din cauza unei accidentări, Cîrjan nu va participa la cele două partide.

Cătălin Cîrjan, out de la Naționala U21! Mijlocașul de la Dinamo a părăsit cantonamentul

După partida cu Farul Constanţa din Liga 1, Cătălin Cîrjan s-a confruntat cu anumite probleme musculare. Rămâne de văzut dacă acesta se va recupera până la derby-ul cu FCSB. Dinamo se va întâlni cu campioana României pe 20 octombrie, pe Arena Națională .

Duminică, FRF a transmis că Daniel Pancu nu va putea conta pe decarul dinamoviştilor la meciurile echipei naționale U21.

„În urma investigațiilor efectuate la intrarea în cantonament, s-a stabilit că jucătorul celor de la Dinamo, Cătălin Cîrjan, ieșit accidentat în partida din campionat, nu poate fi recuperat în timp util pentru cele două meciuri ale naționalei. Astfel, lotul României U21 va rămâne alcătuit din 23 de jucători”, a transmis Federația Română de Fotbal.

Reclamă
Reclamă

Antrenorul secund de la Dinamo, Florentin Petre, a precizat sâmbătă seara că mijlocașul va efectua luni un RMN pentru a afla cât de gravă este accidentarea. Cu toate acestea, Petre rămânea optimist cu privire la revenirea lui Cătălin Cîrjan la derby-ul din etapa a 13-a din Liga 1. Dinamo Bucureşti se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 18 puncte.

Cătălin Cîrjan a fost transferat la Dinamo la începutul acestui sezon, după ce anul trecut a ajuns la Rapid, sub formă de împrumut de la Arsenal. În acest sezon, mijlocașul a arătat că este un om de bază în echipa antrenată de Zeljko Kopic. A marcat 5 goluri până acum în tricoul alb-roșiilor.

Echipa națională a României U21 va disputa două partide decisive pentru în lupta pentru calificare la Campionatul European de tineret din 2025. Prima partidă, în deplasare cu Muntenegru, va avea loc pe 11 octombrie. România U21 va juca acasă cu Elveția pe 15 octombrie.

Reclamă

Lotul naţionalei României U21 la meciurile cu Muntenegru și Elveția

Portari: Răzvan Sava (Udinese / Italia), Robert Popa (UTA Arad), Alexandru Roșca (Dinamo);

Fundași: David Maftei (Oțelul Galați), Alexandru Pantea (FCSB), Cristian Ignat (FC Rapid 1923), Umit Akdag (Toulouse FC / Franța), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Cristian Licsandru (Dinamo), Costin Amzăr (Al Nasr / Emiratele Arabe Unite), Andrei Borza (FC Rapid 1923);

Mijlocași: Cătălin Vulturar (FC Rapid 1923), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia), Marius Corbu (APOEL Nicosia / Cipru), Robert Silaghi (Universitatea Cluj), Constantin Grameni (FC Rapid 1923), Cătălin Cîrjan (Dinamo), Mihnea Rădulescu (ACS Petrolul 52), Octavian Popescu (FCSB), Rareș Ilie (OGC Nice / Franța), Cristian Mihai (UTA Arad), Ianis Stoica (FC Hermannstadt);

Atacanți: Louis Munteanu (CFR Cluj), Vladislav Blănuță (Universitatea Cluj).

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19

„E clar!” Marius Şumudică a anunţat când poate juca Aaron Boupendza la Rapid! Ce se întâmplă cu procesul intentat de Zamalek

23:06

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid: „Am avut o discuţie cu domnul Şucu”! Anunţul antrenorului

22:41

Eroare incredibilă la turneul ATP Masters 1000 de la Shanghai! Greşeala arbitrului de scaun a decis adversarul lui Novak Djokovic

22:22

A murit kenyanul Kipyegon Bett, medaliat cu bronz la 800 de metri la CM de atletism în 2017! Avea numai 26 de ani

21:53

Dinamo – FCSB, unicul derby din Liga 1 în octombrie 2024. Ce șanse are Dinamo să-și învingă marea rivală în acest sezon

21:45

„Este o provocare!” Alex Dobre, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid: „Am venit cu inima deschisă”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 4 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 5 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex” 6 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”
Citește și