Închide meniul

Rapid l-a prezentat oficial pe Alex Dobre! Giuleştenii au câştigat cursa cu CFR pentru internaţionalul român

Bogdan Stănescu Publicat: 7 octombrie 2024, 19:37

Reclamă
Rapid l-a prezentat oficial pe Alex Dobre! Giuleştenii au câştigat cursa cu CFR pentru internaţionalul român

Rapid l-a prezentat oficial pe Alex Dobre! Giuleştenii au câştigat cursa cu CFR

Alex Dobre, în tricoul Rapidului / fcrapid.ro

Rapid l-a prezentat oficial pe Alex Dobre! Giuleştenii au obţinut semnătura mijlocaşului de 26 de ani, care are şi două prezenţe în tricoul naţionalei mari a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Dobre era liber de contract, după despărţirea de Famalicao, de la sfârşitul lunii august. Dobre, care e cotat la 1 milion de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, era dorit şi de CFR Cluj.

Rapid l-a prezentat oficial pe Alex Dobre! Giuleştenii au câştigat cursa cu CFR pentru internaţionalul român

Rapid a reușit să îl transfere pe Alexandru Dobre, un mijlocaș de bandă, cu două selecții pentru naționala României, din postura de jucător liber de contract.

Alex a semnat un contract cu Rapid valabil până în vara anului 2026, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, urmând astfel să debuteze în Liga 1, acolo unde nu a jucat niciodată.

«Este un moment important pentru mine, mă bucur că am reușit în cele din urmă să ajung în Giulești. Este o provocare să joc în campionatul României și abia aștept să o fac pentru Rapid. Am venit cu inima deschisă, Rapid este un club frumos, cu tradiție, cu niște suporteri incredibili, și sper să îi fac fericiți prin evoluțiile mele», a declarat Alex pentru fcrapid.ro.

Reclamă
Reclamă

În 2016, Dobre a evoluat pentru Rapid în ultimul meci amical înainte de faliment, intrând în partea a doua a meciului cu Domnești (4-1). După această experiență, Alex a preferat să meargă în Anglia, la Bournemouth, de unde a fost împrumutat la Bury, Rochdale, Yeovil Town și Wigan”, a transmis Rapid, pe site-ul oficial.

Alex Dobre şi-a făcut debutul pentru naţionala mare a României în martie 2023

Ultima echipă la care a evoluat Alex Dobre este Famalicao, care poate fi văzută în Liga Portugal, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

Fotbalistul român în vârstă de 26 de ani a ajuns în Liga Portugal la începutul anului 2023, atunci când a fost împrumutat de Dijon la Famalicao. Şase luni mai târziu, portughezii au plătit 600.000 de euro pentru transferul definitiv. În ciuda începutului promiţător, Alex Dobre nu s-a impus la formaţia din Liga Portugal, ultimul său joc fiind în luna aprilie, în duelul cu FC Porto, scor 2-2.

Reclamă

Alex Dobre, care a început fotbalul la Viitorul Mihai Georgescu din Cluj, a plecat de la 18 ani din România. El a evoluat la mai multe echipe din Marea Britanie precum Bournemouth U21, Bury, Rochdale, Yeovil Town sau Wigan, înainte de a ajunge la Dijon, echipă care l-a transferat pentru un milion de euro. După doi ani şi jumătate la formaţia din Franţa, el a ajuns la Famalicao.

Alex Dobre şi-a făcut debutul la echipa naţionala României în martie 2023, în meciul cu Andorra din preliminariile EURO 2024. De asemenea, el a evoluat şi în meciul următor, cu Belarus.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

Florin Tănase are ruptură musculară! Jucătorul de la FCSB a aflat cât va lipsi de pe gazon

23:48

Doliu în lumea motorsportului! Frédéric Baudry a murit după un accident la Raliul Marocului

23:23

Marius Şumudică i-a răspuns lui Gigi Becali! Mesaj direct pentru patronul FCSB-ului, care a dat de înţeles că „Şumi” va demisiona

23:19

„E clar!” Marius Şumudică a anunţat când poate juca Aaron Boupendza la Rapid! Ce se întâmplă cu procesul intentat de Zamalek

23:15

Calendar WTA în octombrie. Cele mai importante întreceri pe tabloul feminin programate luna aceasta

23:06

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid: „Am avut o discuţie cu domnul Şucu”! Anunţul antrenorului

1 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 2 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 3 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol 4 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele” 6 Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid: „Nici pe ei să nu-i bați!”
Citește și