Închide meniul

Impresarul lui Ionuț Radu a dezvăluit care a fost cea mai mare greșeală a românului. A dat cărțile pe față: „I-am spus și lui!”

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2024, 11:21

Reclamă
Impresarul lui Ionuț Radu a dezvăluit care a fost cea mai mare greșeală a românului. A dat cărțile pe față: „I-am spus și lui!

Impresarul lui Ionuț Radu a dezvăluit care a fost cea mai mare greșeală a românului

Profimedia

Impresarul lui Ionuț Radu a dezvăluit care a fost cea mai mare greșeală a românului. Oscar Damiani a vorbit deschis despre portarul român, care nu a mai jucat niciun meci din luna noiembrie a anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu a fost pe teren, pentru ultima dată, într-un Manchester City – Bournemouth. Jucătorii lui Pep Guardiola au înscris atunci 6 goluri în poarta românului care era împrumutat în Premier League, iar „cetățenii” s-au impus cu scorul de 6-1.

Impresarul lui Ionuț Radu a dezvăluit care a fost cea mai mare greșeală a românului

După împrumutul la Bournemouth, Ionuț Radu s-a întors la Inter, în perioada de mercato din vară. Acesta a avut mai multe oferte pe masă și era ca și plecat de la echipa din Milano.

Totuși, acesta nu a ajuns la un acord cu niciun club, iar, având în vedere faptul că nu intră în planurile lui Inter, este nevoit să stea „pe bară” până în iarnă.

Acum, impresarul românului, Oscar Damiani, a dezvăluit că cea mai mare greșeală a acestuia este că nu a acceptat oferta celor de la Palermo, echipă la care evoluează și Ionuț Nedelcearu.

Reclamă
Reclamă

„Trebuie să fiu sincer. L-am ajutat pe Radu de când era la Cremonese. A avut multe probleme în carieră, dar au fost și greșelile lui.

Și una dintre cele mai mari, așa cum i-am spus și lui, a fost că nu a vrut să meargă la Palermo în Serie B. A fost o greșeală și acum situația este dificilă”, a spus impresarul, citat de tuttomercatoweb.com.

Cel mai probabil, Ionuț Radu a refuzat ofertele venite în această vară din cauza pretențiilor financiare. Chiar dacă nu a mai jucat de aproape un an. rp,ânul încasează un salariu anual de 1 milion de euro la Inter.

Reclamă

În momentul de față, Ionuț Radu este cotat la suma de 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a evoluat pentru: Inter (care l-a împrumutat la: Avelino, Genoa, Parma, Cremonese, Auxerre și Bournemouth), dar și la Genoa.

Pe ce sumă își dorește Inter să îl vândă pe Ionuț Radu

Iată pentru câte milioane de euro poate pleca Ionuț Radu de la Inter. Formația din Milano vrea să se despartă de portarul român, iar prețul i-a fost stabilit.

În sezonul trecut, Inter l-a împrumutat pe Radu la Bournemouth, în Premier League. Totuși, portarul nu a reușit să se impună și nu a fost păstrat de clubul britanic.

Potrivit informațiilor apărute în presa din Italia,, Inter a decis că Ionuț Radu poate pleca în schimbul sumei de 2 milioane de euro. De asemenea, „nerazzuri” își doresc și un procent dintr-un viitor transfer al acestuia.

Clubul din Milano l-a răscumărat pe Ionuț Radu de la Genoa, în anul 2019, în schimbul sumei de 10,6 milioane de euro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

19:11

FotoNicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale! Mesajul emoţionant pentru „tricolori”

19:10

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

18:28

Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan

18:27

Transferurile Rapidului, făcute praf de un fost oficial al FCSB-ului: „Niciun jucător”! Verdict dur: „N-au ce să caute în Liga 1”

17:47

„Mă simţeam foarte rău” Adrian Petre a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB! Ce a spus despre criticile lui Gigi Becali

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și