Închide meniul

Noi probleme pentru Dinamo! Poliția a deschis un dosar penal. Sunt investigate infracțiuni de delapidare și înșelăciune

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2024, 15:29

Reclamă
Noi probleme pentru Dinamo! Poliția a deschis un dosar penal. Sunt investigate infracțiuni de delapidare și înșelăciune

Noi probleme pentru Dinamo!

Profimedia

Au apărut noi probleme pentru Dinamo! Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminaliății Economice din București au deschis un dosar penal. Sunt investigate posibile infracțiuni de delapidare și înșelăciune, cu o legături directă cu clubul din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În posibilele fraude ar fi implicată asociația suporterilor lui Dinamo. Polițiștii au cerut probe în legătură cu vânzarea de bilete, de către Asociația Peluza Cătălin Hîldan.

Noi probleme pentru Dinamo!

Potrivit informațiilor oferite prosport.ro, în dosar sunt vizate contractele dintre SC Dinamo 1948 SA și asociația menționată anterior, care deține 12/06% din acțiunile SC Dinamo. Prin această societate, suporterii au vândut bilete virtuale, dar și altele, din anul 2020.

Polițiștii dispun de date care arată că asociația ar fi obținut sume importante de bani, iar o parte din acestea au fost virate înapoi în contul societății, sub formă de împrumut.

Acest dosar apare ca o nouă problemă pentru Dinamo, având în vedere că SC Dinamo 1948 SA are două termene în luna octombrie, în vederea reorganizării juridice.

Reclamă
Reclamă

Pe lângă întâmpinarea lui Vasile Șiman, împotriva măsurilor administratorului judiciar, se va judeca și speța „Mircea Rednic”, unde cele două părți se judecă pentru suma de 32.000 de euro.

Dinamo – FCSB, derby-ul etapei 13 din Liga 1

Dinamo – FCSB e unicul derby din Liga 1 în octombrie 2024. Partida, care se va disputa duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Înaintea derby-ului de tradiţie din Liga 1, Dinamo se află pe locul 5 în clasament, cu 18 puncte. FCSB este pe locul 7, cu 16 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat decât echipa antrenată de Zeljko Kopic. Roş-albaştrii mai au de jucat restanţa cu FC Botoşani, care se va disputa pe 21 octombrie.

Reclamă

Dinamo vine după două rezultate de egalitate, 2-2 cu FC Botoşani acasă, şi 1-1 cu Farul Constanţa, la Ovidiu. „Câinii” au pierdut două puncte preţioase în duelul cu echipa patronată de Valeriu Iftime. Astrit Selmani a deschis scorul în minutul 28, după o gafă a portarului Pap. Acesta a ieşit hazardat, iar Selmani a înscris în poarta rămasă goală.

Dinamo avea să majoreze avantajul în minutul 70, după un gol al lui Dennis Politic. Nimic nu avea să prevestească ce s-a întâmplat ulterior pentru formaţia din Ştefan cel Mare. Lorand Fulop a marcat în minutul 76 şi a „aprins” partida, iar în minutul 84 botoşănenii au primit un penalty. Eduard Florescu, jucătorul pe care Mihai Stoica l-a lăudat în trecut, a transformat lovitura de la 11 metri în minutul 85. Spiritele s-au încins după golul egalizator al lui FC Botoşani, iar Raul Opruţ a fost eliminat în minutul 90+5.

Pentru Dinamo a urmat partida cu Farul lui Gică Hagi. „Câinii” au deschis rapid scorul, în minutul 4, prin Cătălin Cîrjan. Tânărul de 21 de ani a luat o acţiune pe cont propriu şi a finalizat nestingherit din careul constănţenilor. După mai multe ratări ale constănţenilor, care au avut şi o bară, în minutul 59, a lui Andrei Ciobanu, Farul avea în cele din urmă să egaleze. Grigoryan a marcat din careu, în minutul 71, după o respingere defectuoasă a lui Cristi Costin.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:56

Dinamo, aproape de un nou transfer! Anunţul lui Andrei Nicolescu

20:31

VideoLăcrămioara Perijoc ţine pasul cu tehnologia. Singura pugilistă română de la Jocurile Olimpice a spus cât stă, pe zi, pe telefon

20:14

VideoJucătorii naţionalei au avut parte de o surpriză la antrenament! Aproape o mie de copii i-au asaltat pentru poze şi autografe

20:08

Dinamo i-a oferit lui Alex Dobre un salariu mai mare decât va avea la Rapid! Prima de instalare pe care o propuneau „câinii”

19:45

FotoPrimele imagini cu Joan Laporta, preşedintele celor de la FC Barcelona, în România: „Îmi cer scuze că nu ştiu româneşte”

19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele”
Citește și