Închide meniul
Video

Lăcrămioara Perijoc ţine pasul cu tehnologia. Singura pugilistă română de la Jocurile Olimpice a spus cât stă, pe zi, pe telefon

Publicat: 8 octombrie 2024, 20:31

Reclamă

Boxul românesc a fost reprezentat doar de o singură fată la Jocurile Olimpice de la Paris. Şi cu ajutorul tehnologiei, Lăcrămioara Perijoc e mereu în top.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioană mondială la box, acum doi ani, la Istanbul şi campioana Europei în 2019, Lăcrămioara Perijoc ţine pasul cu tehnologia. Fiecare mişcare este atent monitorizată.

Am două aplicații principale pe care le folosesc. Este polarp, pe care o folosesc cu ceasul, am alt ceas pe care-l folosesc în timpul activităților fizice, o bandă pentru puls, unde îmi măsor antrenamentele”, a spus Lăcrămioara Perijoc.

Perijoc e un exemplu şi în afara ringului. Tot cu ajutorul tehnologiei.

Ce mai folosesc eu, este acest inel (n.r.: îl arată), care îți măsoară somnul și îți spune cum stai pe partea de odihnă și refacere. Pentru mine, somnul este prioritar, dacă într-o seară nu dorm cât trebuie, imediat îmi spune inelul, iar eu zic, hop, mâine seară treci mai devreme la somn”, a mai mărturisit ea.

Reclamă
Reclamă

Campioana din ring se relaxează şi se antrenează pe ritmurile play-listului din telefonul mobil.

Cel mai mult ascult Kapushon, cel mai mult ascult rap”, a dezvăluit pugilista din România.

Reporter: Câte ore stai pe zi, pe telefon?

Reclamă

Lăcrămioara Perijoc: Cred că stau vreo 3 ore, adunate. Te ajută tehnologia

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru: „Dacă el face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!”

23:18

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

22:51

EXCLUSIVDenis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta”!

22:46

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!”

22:21

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă: „Să-ţi batem copiii! Era o doamnă scuipată din cap până în picioare!”

22:05

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și