Închide meniul

Yeremi Pino a rupt tăcerea după accidentarea groaznică a lui Dani Carvajal: „În capul meu au revenit ‘fantomele’!”

Publicat: 8 octombrie 2024, 21:26 / Actualizat: 8 octombrie 2024, 22:27

Reclamă
Yeremi Pino a rupt tăcerea după accidentarea groaznică a lui Dani Carvajal: „În capul meu au revenit fantomele!

Yeremi Pino a rupt tăcerea după accidentarea groazbică a lui Dani Carvajal

Profimedia

Yeremi Pino a rupt tăcerea după accidentarea groaznică a lui Dani Carvajal. Fundaşul celor de la Real Madrid a suferit o triplă accidentare în timp ce a încercat să degajeze o mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru Dani Carvajal, acesta s-a lovit de Yeremi Pino şi a început să urle de durere. Pino a povestit momentele în care l-a auzit pe Carvajal că urlă de durere. Culmea, lângă Yeremi Pino s-a accidentat şi portarul Barcelonei, Ter Stegen.

Yeremi Pino a rupt tăcerea după accidentarea groaznică a lui Dani Carvajal

Am căzut, pentru că mă lovise cu piciorul și m-a durut, dar când l-am auzit mi-am spus că s-a întâmplat ceva acolo. Și pe deasupra la genunchi… Știi când ai ceva la genunchi, simți acel ‘click’…
Și când l-am auzit, în capul meu au revenit ‘fantomele’. În ultimele două meciuri în care am jucat, mi s-a întâmplat ceva de genul ăsta.

Încerc să trec peste, să nu te gândești la asta, dar e complicat.
E păcat că i s-a întâmplat asta lui Carvajal chiar acum, e un jucător atât de important pentru echipa națională și pentru Real Madrid… Cred că este un exemplu pentru fotbalul spaniol și a fost greu să-l văd cum a suferit pe teren pentru că și eu am trăit asta și este complicat„, a povestit Yeremi Pino pentru marca.com.

Diagnostic cumplit pentru Dani Carvajal! Accidentarea e chiar mai gravă decât se credea

Diagnostic cumplit pentru Dani Carvajal! Fundaşul spaniol a suferit o triplă ruptură, a anunţat Real Madrid într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Reclamă
Reclamă

În urma testelor realizate de staff-ul medical al lui Real Madrid pe jucătorul nostru, Dani Carvajal, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior, ruptură de ligament colateral extern și ruptură de tendon popliteu la piciorul drept. Va fi supus unei operații în următoarele zile”, a transmis Real Madrid, pe site-ul oficial.

Dani Carvajal a avut parte de o accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal 2-0. Căpitanul Realului a încercat să degajeze o minge, însă s-a ales cu o accidentare groaznică.

În minutul 3 al prelungirilor meciului, Dani Carvajal s-a accidentat după un duel cu Yeremi Pino. Reluările nu au arătat că a existat un contact dur. Dani Carvajal s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere. Imediat, colegii săi de la Real Madrid au venit lângă el să vadă ce s-a întâmplat. Durerea insuportabilă l-a făcut pe Carvajal să plângă în timp ce era scos cu targa de pe teren.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru: „Dacă el face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!”

23:18

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

22:51

EXCLUSIVDenis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta”!

22:46

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!”

22:21

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă: „Să-ţi batem copiii! Era o doamnă scuipată din cap până în picioare!”

22:05

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și