Închide meniul

Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2024, 9:48

Reclamă
Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool

Jurgen Klopp revine în fotbal

Jurgen Klopp, la un meci de retragere - Getty Images

Jurgen Klopp revine în fotbal. Anunţul a fost făcut de nemţii de la Bild. După 9 ani petrecuţi la Liverpool, antrenorul se va ţine de cuvânt şi nu va merge nici la o echipă de club, nici la o naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Începând cu 1 ianuarie 2025, Jurgen Klopp va deveni directorul Red Bull peste cluburile de fotbal din celebrul trust. El va avea un rol extrem de important, dar nu va lucra zi de zi, ca în viaţa de antrenor. Trustul se va folosi de experienţa sa şi el va deveni un strateg.

Jurgen Klopp revine în fotbal

Sursa citată susţine că rolul său va fi să analizeze şi să facă strategia de transferuri a cluburilor din trust, dar şi să vină cu sfaturi pentru antrenorii echipelor, atunci când e cazul, urmând ca, de exemplu, Marco Rose, de la Leipzig, să facă schimb de idei cu fostul antrenor de la Borussia Dortmund.

„Nu voi antrena niciun club și nicio echipă națională anul viitor. Pot să promit asta. Desigur, voi face ceva din nou la un moment dat. Sunt prea tânăr să fac doar padel tenis și să am grijă de nepoți. Poate voi găsi altceva”, spunea în trecut Jurgen Klopp.

Cluburile care ţin de uriaşul trust sunt Leipzig, Salzburg, Leeds, New York, Bragantino (Brazilia) şi Omiya Ardija (Japonia).

Reclamă
Reclamă

Jurgen Klopp, anunţ surprinzător în iulie

La mai bine de două luni de la despărţirea de Liverpool, echipă pe care a antrenat-o timp de opt ani şi jumătate, Jurgen Klopp a anunţat că nu va mai prelua, în perioada următoare, o altă echipă.

„Începând de astăzi, s-a terminat pentru mine în ceea ce priveşte antrenoratul”, a spus el în timpul unui discurs susţinut la Asociaţia Germană a Antrenorilor de Fotbal, la Würzburg.

„Nu m-am hotărât să mă opresc aşa dintr-un capriciu, a fost o decizie cântărită”, a explicat antrenorul german în vârstă de 57 de ani, care a plecat de la Liverpool, invocând o stare de epuizare după 23 de ani de antrenorat la echipe de fotbal importante, precum Mainz, Borussia Dortmund sau Liverpool.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:11

Gică Popescu, reacţie acidă după ce el şi Gică Hagi nu au fost invitaţi la inaugurarea Barca Academy: „Ne vom vedea cu Laporta”

14:58

Răzvan Burleanu, întâlnire de „gradul zero” cu Joan Laporta! Ce a discutat cu preşedintele de la Barcelona

14:37

Dan Şucu îi bagă în şedinţă pe jucătorii de la Rapid! Decizie fără precedent luată de acţionarul giuleştenilor

13:35

Reacţia lui Jurgen Klopp, după ce a acceptat noul post de la Red Bull. Ce rol va avea neamţul

13:33

Lovitură pentru Liverpool! Un titular s-a accidentat grav! Cât va lipsi

13:25

Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și