Închide meniul

Dorotea, fiica lui Alessandro Del Piero, a semnat cu Juventus. Moment emoţionant pentru legenda torinezilor

Publicat: 9 octombrie 2024, 19:03

Reclamă
Dorotea, fiica lui Alessandro Del Piero, a semnat cu Juventus. Moment emoţionant pentru legenda torinezilor

Dorotea, fiica lui Alessandro Del Piero, a semnat cu Juventus

Captură Instagram

Dorotea, fiica de 15 ani a legendarului fotbalist italian Alessandro Del Piero, s-a alăturat echipei feminine Under-17 a clubului Juventus Torino, la care tatăl său a scris istorie, potrivit ANSA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorotea Del Piero a învăţat fotbal în Los Angeles unde tatăl său, câştigător al Cupei Mondiale din 2006 cu Italia, a trăit câţiva ani după ce s-a retras din activitatea fotbalistică, în 2014, după experienţe scurte la Sydney şi New Delhi, la finalul unei cariere glorioase de 19 ani la Juventus, încheiată în 2012, scrie agerpres.ro.

Dorotea, fiica lui Alessandro Del Piero, a semnat cu Juventus. Moment emoţionant pentru legenda torinezilor

Fiica lui Del Piero a jucat pentru echipa SUA la junioare şi în 2022 a câştigat trofeul turneului intitulat ”Cupa Mondială” organizat de academia clubului Juventus.

Dorotea are un frate, Tobias, care joacă din august pentru clubul Empoli, la grupa Under-18. Sosirea sa la Juventus Under-17 a fost celebrată de fani pe reţelele de socializare cu diferite comentarii precum: ”ce minunat”, ”aceasta este o ştire extraordinară”, ”aşchia nu sare departe de trunchi’‘.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sonia Amoruso (@sonia_amoruso)

Reclamă
Reclamă

Alessandro Del Piero s-a alăturat echipei Juventus la 19 ani de la Padova, în anul 1993, jucând 513 meciuri în liga italiană pentru ”bianconeri” până la retragerea sa în 2012, reuşind să marcheze 208 goluri pentru club şi a rămas alături de echipă chiar şi când a fost retrogradată în Serie B pentru scandalul Calciopoli în 2006, anul în care a făcut parte din echipa naţională a Italiei care a câştigat Cupa Mondială în Germania.

A câştigat şase campionate, o cupă a Italiei, patru Supercupe ale Italiei, Liga Campionilor în 1996, Supercupa Europei şi Cupa Intercontinentală cu Juventus. A jucat în 750 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 290 de goluri. Pentru echipa naţională, Del Piero a jucat în perioada 1995-2008 şi a marcat 27 de goluri.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

EXCLUSIVNicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!”

23:03

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

22:57

Andrei Nicolescu a dezvăluit obiectivul lui Dinamo! Când speră că echipa se va lupta la titlu

22:38

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

22:12

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

22:03

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK 6 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani
Citește și