Închide meniul

„Urâm România!”Pedeapsă drastică pentru sportiva maghiară care a înjurat un arbitru român şi a avut un derapaj la adresa României

Publicat: 9 octombrie 2024, 21:30

Reclamă
„Urâm România!Pedeapsă drastică pentru sportiva maghiară care a înjurat un arbitru român şi a avut un derapaj la adresa României

Pedeapsă drastică pentru sportiva maghiară care a înjurat un arbitru român şi a avut un derapaj la adresa României

Profimedia

Pedeapsă drastică pentru sportiva maghiară care a înjurat un arbitru român. Derapajul xenofob a fost taxat dur de Federația Maghiară de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federaţia a decis să o suspende un an pe Gabriella Kota, cea care a înjurat un arbitru român şi a postat pe Instagram mesajul „Urâm România!” Chiar dacă a şters mesajul postat după câteva minute, sportiva a fost sancţionată.

Pedeapsă drastică pentru sportiva maghiară care a înjurat un arbitru român

Incidentul a avut loc la Teqball World Series, competiţie ce s-a disputat la Budapesta. Gabriella Kota e considerată cea mai valoroasă jucătoare din Ungaria, scrie gsp.ro.

”Duminica trecută, Gabriela Kota, jucătoare a echipei feminine de futsal a Ungariei, a pierdut, alături de colegul său, meciul de dublu mixt cu o pereche din Polonia de la un turneu organizat de Asociația Maghiară de Teqball, care funcționează independent de Federație.

La finalul meciului, în urma unei decizii controversate a arbitrului, echipa maghiară a protestat vehement, iar Gabriella Kota a avut un comportament nepotrivit. Din păcate, Kota a distribuit pe contul său de Instagram povestea și a inclus mesajul ‘Urâm România’.

Reclamă
Reclamă

Conducerea Federației nu este de acord cu acest comportament și consideră că jucătoarea nu este demnă să reprezinte culorile echipei naționale. Prin urmare, a fost luată decizia ca jucătoarea să fie exclusă de la echipa națională pentru un an”, a comunicat pe site-ul oficial al forului de la Budapesta.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

EXCLUSIVNicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!”

23:03

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

22:57

Andrei Nicolescu a dezvăluit obiectivul lui Dinamo! Când speră că echipa se va lupta la titlu

22:38

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

22:12

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

22:03

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

1 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 2 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi de la Wuhan Open! A fost învinsă de numărul 7 WTA
Citește și