Închide meniul

„Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2024, 10:02

Reclamă
„Este la fel de fals ca dinții lui! Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull

Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull

Jurgen Klopp, în timpul unui eveniment / Profimediaimages

Jurgen Klopp a fost desființat în presa din Germania, după ce a făcut anunțul că a semnat cu Red Bull și că își va începe munca pe 1 ianuarie 2025. Fostul antrenor al Borussiei Dortmund și al lui Liverpool a primit critici dure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klopp va fi directorul Red Bull peste cluburile de fotbal din celebrul trust. El va avea un rol extrem de important, dar nu va lucra zi de zi, ca în viaţa de antrenor. Cluburile care ţin de uriaşul trust sunt Leipzig, Salzburg, Leeds, New York, Bragantino (Brazilia) şi Omiya Ardija (Japonia).

Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a semnat cu Red Bull

În vârstă de 57 de ani, Klopp și-a respectat promisiunea pe care le-a făcut-o fanilor lui Liverpool, în momentul în care s-a despărțit de clubul de pe Anfield. Acesta anunțase că nu va antrena, în următorul an, o altă echipă de club sau națională.

Totuși, Jurgen Klopp a fost făcut praf în Germania pentru că a semnat cu Red Bull.

Klopp s-a prezentat la Liverpool drept ‘The Normal One’, spre deosebire de ‘The Special One’, Mourinho, ceea ce i-a adus laude. Acum, mulți cred că a adoptat ceea ce se obișnuiește în această industrie: urmărirea banilor. Această știre a a provocat un mare disconfort în rândul fanilor”, au titrat cei de la „Der Spiegel”, potrivit marca.com.

Reclamă
Reclamă

Acordul cu Red Bull îi distruge imaginea de om impecabil. Pentru mulți, se pare că Klopp și-a dărâmat propriul monument într-o clipă. Nu iubește fotbalul atât de mult pe cât a susținut„, a subliniat și t-online.de.

Cea mai dură reacție i-a aparținut lui Gunter Klein, jurnalist la Munchner Merkur.

Klopp este la fel de fals ca dinții lui„, a postat Klein pe contul său de Twitter.

Reclamă

Reacţia lui Jurgen Klopp, după ce a acceptat noul post de la Red Bull

Klopp va supraveghea reţeaua internaţională de cluburi de fotbal a Red Bull. El nu va fi implicat în operaţiunile de zi cu zi ale cluburilor, dar va oferi o viziune strategică, sprijinind directorii sportivi în promovarea filosofiei Red Bull. În plus, Klopp va sprijini operaţiunile globale de scouting ale organizaţiei şi va contribui la formarea şi dezvoltarea antrenorilor. Klopp a anunţat care va fi relaţia sa cu antrenorii.

După aproape 25 de ani pe margine, nu aş putea fi mai încântat să mă implic într-un proiect ca acesta. Rolul s-ar putea să se fi schimbat, dar pasiunea mea pentru fotbal şi pentru oamenii care fac jocul ceea ce este nu s-a schimbat.

Alăturându-mă Red Bull la nivel global, vreau să dezvolt, să îmbunătăţesc şi să sprijin talentul incredibil în fotbal pe care îl avem la dispoziţie.

Există multe modalităţi prin care putem face acest lucru, de la utilizarea cunoştinţelor de elită şi a experienţei pe care Red Bull o posedă până la învăţarea de la alte sporturi şi alte industrii. Împreună putem descoperi ce este posibil.

Îmi văd rolul în primul rând ca un mentor pentru antrenorii şi conducerea cluburilor Red Bull, dar în cele din urmă sunt o parte a unei organizaţii unice, inovatoare şi orientată spre viitor. După cum am spus, acest lucru nu ar putea să mă entuziasmeze mai mult”, a spus Klopp, conform news.ro.

Înainte să ajungă la Liverpool, Klopp le-a antrenat pe Mainz (2001-2008) și Borussia Dortmund (2008-2015). Cu galben-negrii a câștigat Bundesliga în 2022 și 2012 și a jucat o finală de Champions League. Pe Liverpool a făcut-o campioană în Premier League în 2020. Cu un an înainte a cucerit Liga Campionilor.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:58

„Ce carieră incredibilă” Cristiano Ronaldo a reacţionat după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea! Cum l-a numit pe Rafa

14:27

Rafael Nadal l-a fascinat pe Ion Țiriac încă de la 14 ani. Miliardarul român a surprins: „Mi-e frică că o să moară pe teren!”

14:05

FotoReacţia emoţionantă a lui Roger Federer după anunţul retragerii, făcut de Rafael Nadal: „Mereu am sperat că nu va veni ziua asta”

13:41

„E extrem de greu de înlocuit” Ilie Dumitrescu a tras un semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB!

13:15

Reacția presei internaționale, după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea: „Adio, Rafa!”

12:41

Rafael Nadal a anunţat că se retrage din tenis! Mesajul cu lacrimi în ochi al marelui campion

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil
Citește și