Închide meniul

Italia – Belgia și Anglia – Grecia LIVE SCORE (21:45). Meciurile serii din UEFA Nations League. Echipele de start

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2024, 21:05

Reclamă
Italia – Belgia și Anglia – Grecia LIVE SCORE (21:45). Meciurile serii din UEFA Nations League. Echipele de start

LIVE SCORE | Italia - Belgia și Anglia - Grecia (21:45)

Colaj cu Italia și Anglia / Profimedia

Meciurile Italia – Belgia și Anglia – Grecia vor fi în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 21:45. În ziua de joi se vor juca primele meciuri din cadrul acțiunii din luna octombrie, a echipelor naționale, din UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot de la ora 21:45 se vor juca și alte dueluri din Nations League. Israel – Franța sau Austria – Kazahstan sunt alte meciuri care se vor juca azi.

LIVE SCORE | Italia – Belgia și Anglia – Grecia (21:45)

UPDATE: Echipele de start în Italia – Belgia:

Italia: Donnarumma – Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori – Cambiaso, Frattesi, Ricci, Tonali, Dimarco – Pellegrini – Retegui

Belgia: Casteels – Debast, Faes, Theate, De Cuyper – Tielemans, Mangala – De Ketelaere, Trossard, Doku – Openda

Reclamă
Reclamă

UPDATE: Echipele de start în Anglia – Grecia:

Anglia: Pickford – Alexander-Arnold, Stones, Colwill, Lewis – Rice, Bellingham – Foden – Saka, Palmer, Gordon

Grecia: Vlachodimos – Rota, Mavropanos, Koulierakis, Giannoulis – Kourbelis, Siopis – Masouras, Bakasetas, Tzolis – Pavlidis

Reclamă

Italia – Belgia

Italia și Belgia se află în Grupa A2 din UEFA Nations League, alături de Franța și Belgia. Squadra Azzura se află pe primul loc al grupei, cu maximum de puncte după 2 etape. Selecționata din peninsulă le-a învins, până în momentul de față, pe Franța (3-1) și pe Israel (2-1).

De cealaltă parte, Belgia ocupă locul al 3-lea în grupă, cu 3 puncte după 2 meciuri jucate. „Diavolii” au învins-o pe Israel, în prima etapă, scor 3-1 și, în a doua etapă, au pierdut meciul cu Franța, scor 0-2.

Ultima întâlnire directă dintre Italia și Belgia a avut loc în cadrul ediției din 2021 a UEFA Nations League. La momentul respectiv, naționala din peninsulă s-a impus cu scorul de 2-1, grație unor goluri marcate de Barella și Berardi. Pentru belgieni a marcat atunci De Ketelare.

Anglia – Grecia

Anglia și Grecia se află în grupa B2 din UEFA Nations League, alături de Irlanda și Finlanda. Cele două echipe naționale se află pe primele două poziții, cu maximum de puncte după 2 partide.

Anglia a învins Irlanda (2-0) și Finlanda (2-0), astfel că are, până în momentul de față, un golaveraj de +4 în grupă și ocupă locul al 2-lea. Selecționata elenă este pe primul loc datorită unui golaveraj de +5, după 3-0 cu Finlanda și 2-0 cu Irlanda.

Englezii se luptă pentru a reveni în Liga A, astfel că au nevoie de o victorie în fața grecilor. În opinia specialiștilor, selecționata Albionului este marea favorită de la acest duel.

Ultima întâlnire directă dintre Anglia și Grecia a avut loc în anul 2006. Britanicii s-au impus atunci cu 4-0, în cadrul unui meci amical.

Toate meciurile zilei de joi, din UEFA Nations League:

Liga A:

Israel – Franța (21:45)
Italia – Beglia (21:45)

Liga B

Anglia – Grecia (21:45)
Austria – Kazahstan (21:45)
Finlanda – Irlanda (21:45)
Norvegia – Slovenia (21:45)

Liga C

Letonia – Macedonia de Nord 0-3
Insulele Feroe – Armenia (21:45)

Liga D

Moldova – Andorra 2-0
Gibraltar – San Marino (21:45)

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:57

Ronaldinho nu renunţă la fotbal nici la 44 de ani! Starul brazilian a semnat cu un club din SUA

20:43

Florin Gardoș a auzit că Gigi Becali îl vrea, în continuare, pe Louis Munteanu la FCSB și a dat verdictul: „Nu văd de ce”

20:42

VideoNicolae Stanciu sună mobilizarea pentru Mondialul din America: „E timpul pentru România!”

19:43

Adevăratul motiv pentru care Kylian Mbappe nu a fost convocat la naţionala Franţei. „A fost decizia mea”

19:41

„Moştenirea ta va rămâne pentru totdeauna!” Novak Djokovic, mesaj emoţionant după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea

19:33

VIDEO„Prietene! Finish!” Marius Șumudică, reacție de senzație în presa din Egipt! Mesaj direct pentru Zamalek, despre cazul Boupendza

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 5 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 6 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune
Citește și